Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.965
- Поени од реакции
- 60.839
Па немам пари, ги потрошиф сите од старт![]()
Епа ако си на 0, кога ќе го извадиш ОШеј ќе имаш 4.5

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па немам пари, ги потрошиф сите од старт![]()
Епа ако си на 0, кога ќе го извадиш ОШеј ќе имаш 4.5И до 4.5 може да купиш кого сакаш
Што кур можам да купам со 4.5 ебате, јас сум поскап.
Ај ќе мозгам утре/задутре.
иам катаљарда играчи од Пул.[DOUBLEPOST=1439413918][/DOUBLEPOST]Пошто рече Морено нема да игра, купи си го Џо Гомез
Инаку едно потсетување. Deadline-от ќе биде во петок во 19:45, а не во сабота 12:45
Земете си го тој мексиканецот од Втофорд, во играта е регистриран како дефанзивец, а Вотфорд го играат крило/средина.Беше 4.5м, сега може му се качила цената.
Layún ?Земете си го тој мексиканецот од Втофорд, во играта е регистриран како дефанзивец, а Вотфорд го играат крило/средина.Беше 4.5м, сега може му се качила цената.
Не ми текнуваше името, мислам дека прва постава ќе го играат, доста искусен играч е, лани им беше еден од поважните првотимци, предходнава утакмица гол постигна против Евертон.Кој брат? :/
Па ваљда и ти останала некоја фунта.
Ихеначо. Добар играч, добро се покажа на пријателските. Но покрај Агуеро и Бони тешко ќе добие место. Паметно е да имаш стандарден напаѓач.
Ни Шелви не би го држел во тим.
Ако остане Де Геа ќе може да се заработи на него. Му паѓа цената.
Ако не го искористам слободниот трансфер ова коло, наредното 2 ли ќе можам?
Ме интересира и дали можам да направам повеќе трансфери.
You can make unlimited free transfer until 14 Aug 18:45?Ќе имаш 2 слободни. (понаредно нема да имаш 3, ќе останеш на 2)
Можеш и повеќе од 2, но секој трансфер плус ќе те чини 4 поени.
Ако сакаш бесконечно бесплатни трансфери ќе искористиш вајлдкарта. Вакви имаш 2 во сезона. Една за прва и една за втора полусезона.
You can make unlimited free transfer until 14 Aug 18:45?
Ова што го напиша од кога важи или кај мене е друга ситуација бидејќи се уклучувам од второ коло?