Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ако си на 0, кога ќе го извадиш ОШеј ќе имаш 4.5 :mad: И до 4.5 може да купиш кого сакаш

Што кур можам да купам со 4.5 ебате, јас сум поскап.
Ај ќе мозгам утре/задутре.

Што кур можам да купам со 4.5 ебате, јас сум поскап.
Ај ќе мозгам утре/задутре.

Пошто рече Морено нема да игра, купи си го Џо Гомез :D

Инаку едно потсетување. Deadline-от ќе биде во петок во 19:45, а не во сабота 12:45

Земете си го тој мексиканецот од Втофорд, во играта е регистриран како дефанзивец, а Вотфорд го играат крило/средина.Беше 4.5м, сега може му се качила цената.

Пошто рече Морено нема да игра, купи си го Џо Гомез :D

Инаку едно потсетување. Deadline-от ќе биде во петок во 19:45, а не во сабота 12:45
иам катаљарда играчи од Пул.[DOUBLEPOST=1439413918][/DOUBLEPOST]
Земете си го тој мексиканецот од Втофорд, во играта е регистриран како дефанзивец, а Вотфорд го играат крило/средина.Беше 4.5м, сега може му се качила цената.

Кој брат? :/

Layún ?

Кој брат? :/
Не ми текнуваше името, мислам дека прва постава ќе го играат, доста искусен играч е, лани им беше еден од поважните првотимци, предходнава утакмица гол постигна против Евертон.
Miguel Layún

Ќе беше во дрим тимот колово да излезеше 2 минути подоцна :D

Го видов и јас, но ме плаши тоа што често седеше на клупа лани. А и кога играше не се покажа многу (само 1 асистенција)
Но за 4.5 и вреди да се ризикува. Како лани Шлуп од Лестер

Исто и Бергуи е напаѓач а на Фантази е ставен среден ред. Но малку висока цена е за играч од Вотфорд, кој нема загарантирано место во прв тим.

Па ваљда и ти останала некоја фунта.
Ихеначо. Добар играч, добро се покажа на пријателските. Но покрај Агуеро и Бони тешко ќе добие место. Паметно е да имаш стандарден напаѓач.
Ни Шелви не би го држел во тим.

Ако остане Де Геа ќе може да се заработи на него. Му паѓа цената.

Па ваљда и ти останала некоја фунта.
Ихеначо. Добар играч, добро се покажа на пријателските. Но покрај Агуеро и Бони тешко ќе добие место. Паметно е да имаш стандарден напаѓач.
Ни Шелви не би го држел во тим.

Ако остане Де Геа ќе може да се заработи на него. Му паѓа цената.

Го сменив Шелви за Кабај од Кристал Палас , а нешто за Ихеначо имам претчувство дека ќе распали.

Ако не го искористам слободниот трансфер ова коло, наредното 2 ли ќе можам?
Ме интересира и дали можам да направам повеќе трансфери.

Ако не го искористам слободниот трансфер ова коло, наредното 2 ли ќе можам?
Ме интересира и дали можам да направам повеќе трансфери.

Ќе имаш 2 слободни. (понаредно нема да имаш 3, ќе останеш на 2)
Можеш и повеќе од 2, но секој трансфер плус ќе те чини 4 поени.
Ако сакаш бесконечно бесплатни трансфери ќе искористиш вајлдкарта. Вакви имаш 2 во сезона. Една за прва и една за втора полусезона.

Ќе имаш 2 слободни. (понаредно нема да имаш 3, ќе останеш на 2)
Можеш и повеќе од 2, но секој трансфер плус ќе те чини 4 поени.
Ако сакаш бесконечно бесплатни трансфери ќе искористиш вајлдкарта. Вакви имаш 2 во сезона. Една за прва и една за втора полусезона.
You can make unlimited free transfer until 14 Aug 18:45?
Ова што го напиша од кога важи или кај мене е друга ситуација бидејќи се уклучувам од второ коло?

You can make unlimited free transfer until 14 Aug 18:45?
Ова што го напиша од кога важи или кај мене е друга ситуација бидејќи се уклучувам од второ коло?

Зашто почнуваш од второ коло

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom