Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Језда се ова пријателски натпревари, али Хандановиќ веќе ми се качи на куров со тие неговите глупи киксови така да осеќам дека ради него сезонава ќе си губиме драгоцени бодови. Ретко глуп голман, брани пенали и некои тешки зицери ко удрен, а прима некои пацерски голови што ни јас нема да ги примам.

Иначе беше тоа црвен бе, и ама со тоа имаше намерен или ненамерен контакт. Врска си нема тоа, каков и да бил ако е контакт фаул си е. Не зборам само за ситуацијава него општо.

Ја па не ги сваќам тука фановите на Милан, тие се радуваат на сликата што Ромањоли ги хејта фановите на Рома и клубот, па Рома да купе на пример играч од Милан и истиот тој играч само што ќе потпише да избаци слика со дрес на Интер, па и на нас глупо ќе ни падне, сепак и Интер е ривал на Рома .. иста е и тука ситуацијата, потпишува за Милан, а облача дрес на Лацио, а фановите на Милан како горди да се на тоа, шта речи ..

Ти си единствениот што нивните коментари ги сваќа озбилно... Провоцираат и се зафркаваат...

Единствен озбилен коментар беше на Курајбер... Али тој е сериозен човек... во години. :)

Последно уредено:
Језда се ова пријателски натпревари, али Хандановиќ веќе ми се качи на куров со тие неговите глупи киксови така да осеќам дека ради него сезонава ќе си губиме драгоцени бодови. Ретко глуп голман, брани пенали и некои тешки зицери ко удрен, а прима некои пацерски голови што ни јас нема да ги примам.

Иначе беше тоа црвен бе, и ама со тоа имаше намерен или ненамерен контакт. Врска си нема тоа, каков и да бил ако е контакт фаул си е. Не зборам само за ситуацијава него општо.
А Миранда? Пошо за двата гола Бака го шекна него.

Него, сеа ја глеам пак сликата на Ромањоли и ми падна во очи дека некако за еден ден многу му има пораснато косата (извадената слика со дрес од Лацио и после еден ден претставувањето во Милано). Како намерно да му е извадена, не знам. Освен ако сам си ја нема лупнато на Инстаграм пример (не знам ова, неам проверено него пишувам што ми падна во очи).

Добро, што ако се сликал Ромањоли во дрес на Лацио? Не игра веќе во Рома и конечно може да си олесни на душичката и да објави јавно за кој клуб навива цел живот. Битно не се сликал со дрес на Лацио додека играл за Рома.

Ако ви текнува на Ливерани, он беше Романиста, а играше за Лацио 5 години. Имаше слика од него како вее знаме на Рома, ама битно не го правеше тоа додека играше за Лацио. Воопшто не му замерувам за тоа, човекот си бил Романиста и тоа е тоа, негово право си е. Тоа што е битно е што беше прав професионалец додека играше за Лацио. Јас лично ќе го памтам по брилијантната асистенција за Ди Канио на Дербито на 06.01.2005.
Као демек досега не знаеа дека е фан на Лацио. Сликата е стара и не е од вчера.

Не знам колку е паметно јачањето Милан-Интер баш во овој период од постоењето на двата клуба али кога зборите за Бонера а притоа Скелото уште ви е во тим, зборете со малце срам. :)

Киево решија да не го откупат Скелото... амбициозен тим (y)

Аман овие, и од Сасуоло губат.

А Миранда? Пошо за двата гола Бака го шекна него.
Првиот не го видов, ми сецкаше мртвиов Макс ТВ, а вториот да, го помина ама не беше нешто шекнување или не знам што. Башка шутот беше млак, а мртвиот Хандановиќ си ја одгледа топката како на тренинг.

Иначе сеа почна Миранда да тренира со тимот, имаше пауза ради Копа Америка, како и Медел. Мислам, ако ти е целта да ги оспоруваш квалитетите на Миранда после денешниов “едно полувреме“ меч ондак не знам што да ти кажам.

Добро, што ако се сликал Ромањоли во дрес на Лацио? Не игра веќе во Рома и конечно може да си олесни на душичката и да објави јавно за кој клуб навива цел живот. Битно не се сликал со дрес на Лацио додека играл за Рома.

Ако ви текнува на Ливерани, он беше Романиста, а играше за Лацио 5 години. Имаше слика од него како вее знаме на Рома, ама битно не го правеше тоа додека играше за Лацио. Воопшто не му замерувам за тоа, човекот си бил Романиста и тоа е тоа, негово право си е. Тоа што е битно е што беше прав професионалец додека играше за Лацио. Јас лично ќе го памтам по брилијантната асистенција за Ди Канио на Дербито на 06.01.2005.

И футуро капитано ви е романиста... има и докази ... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom