Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
307004_heroa.jpg

Џонатан е поинтересeн :D[DOUBLEPOST=1439309687][/DOUBLEPOST]
11880484_10154115861824638_4848580055304528884_n.jpg

И алпскиот Меси си отиде од Сериа А... А толку големи надежи во него...:place::place::place::place:
Леле што е ова бе Џонатан? Од кај е ова ? :pos:

И алпскиот Меси си отиде од Сериа А... А толку големи надежи во него...:place::place::place::place:

Од толку ејакулации за него и за светскиот шампион Подолски бела ја исфарбаа кајгана интерашите.

Го заслужуваме секој можен ремет за Шаќири..го чекавме и го славевме како Меси да дојде и за само 6 месеци да го продајме во Стоук?o_O...и поради тоа што не се покажал доволно во овие и онака отидени у курац 6 месеци каде клубот немаше никакви амбиции?...каква катастрофално лоша политика водат Интер секоја чест...зошто по демоните го продадоа Шаќири?..да не очекуваат дека Перишич или Пероти ќе бидат подобри?...сега догодина нека ги продадат Кондогбија и Јоветич во Лечестер кај Раниери и нека си ебат мајката

Попатетичен Твитерџија од овој е Бетмен Велит него тоа е друг муабет.

Онака, да сереш за РАнокија а капитени да ти биле Бонера, Абате и Мунтари :pos::pos::pos::pos:

не не, они биле В.Д, овој е во Интер капитен и тоа капитен, лента носи, легенда ќе станувше све тоа! Е толкава смејурија од клуб е Интер ако до сеа ти било јасно.. :icon_lol:

не не, они биле В.Д, овој е во Интер капитен и тоа капитен, лента носи, легенда ќе станувше све тоа! Е толкава смејурија од клуб е Интер ако до сеа ти било јасно.. :icon_lol:
Таква смејурија од клуб сте што 5 години не можете капитен да најдете, 10 ги сменивте... Интер нашол, каков-таков е подобар од цела ваша одбрана на чело со мудриот Бонера.

Таква смејурија од клуб сте што 5 години не можете капитен да најдете, 10 ги сменивте... Интер нашол, каков-таков е подобар од цела ваша одбрана на чело со мудриот Бонера.

да бе да... многу е добар стварно.. Не е толку добар како кога дојде кога ќе го праевте Занети, ама пак добар е, не знам како оддолеа управата на сите тие понуди летово .
Резидент капитен минативе три сезони е Монтоливо(тука можда се посрав) ама пак е институција за Ранокија... како што Милан за Интер што е институција...... а и ја за тебе бога ми :icon_lol:

да бе да... многу е добар стварно.. Не е толку добар како кога дојде кога ќе го праевте Занети, ама пак добар е, не знам како оддолеа управата на сите тие понуди летово .
Резидент капитен минативе три сезони е Монтоливо(тука можда се посрав) ама пак е институција за Ранокија... како што Милан за Интер што е институција...... а и ја за тебе бога ми :icon_lol:
И сам не знаеш што пиша :D Не ми е за тебе жал, за другиве што ќе те читаат :D (резидент каптен инџурд)

бар има изговор за тоа што е камен...

Се ќе разберам, ама миланез да се потсмева на капитенство, е тоа не можам да разберам. Вас Бонера ви беше капитен, значи БООООНЕРА, готово крај, нема потреба да се продолжува понатака.

Се ќе разберам, ама миланез да се потсмева на капитенство, е тоа не можам да разберам. Вас Бонера ви беше капитен, значи БООООНЕРА, готово крај, нема потреба да се продолжува понатака.
Што ме мешаш сеа мене? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom