Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
This!hookот на Universe кога го фати Slark во скок!
Гледајќи го видеово сега, разбуденвидео од прославата ?[DOUBLEPOST=1439114903][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1439115061][/DOUBLEPOST]"I don't think EG are interested in contesting this 4 on 5" - Synderen 2015![]()
Се изгубија финалево кинезиве, притисокот плус неискуството ги фати.Гледајќи го видеово сега, разбуден, си мислам, како е можно да направат таква грешка, сите да влезат во rosh pit, никој не варди, и не само тоа, кога видоа ice vortex требаше да реагираат. Имаше нешто како 1-2 секунди како што стоеше ice vortexот, тие воопшто не реагираа...
Не смееа таква грешка да направат во финале на најважниот турнир во дота и затоа заслужено изгубија.
29 море не лажи29 od 30 najplateni gejmeri(od osvoeni turniri) posle TI5 se od dota 2, Universe zasluzeno prv. Прегледај го приврзокот 126017
Знам дека е лесно сега да се правиме експерти ама мора да ја анализираме партијата и тука дефинитивно направија грешка.А за битката кај Рошан. Не можете да кажете сега оти било грешка.. лесно е да коментираш од страна. Играта одеше лошо за нив, знаеја дека немаат некој добар каунтер за Сторм, и откако го убија Сторм на мид, знаеја дека мораат да земат некои objectives. Рошан им беше најблиску и изгледаше како добра работа. И тие самите знаат дека е „ризично“, ама исто така знаат и дека против еден таков тим, мораш да превземаш ризици за да победиш.
тито, не ли мислиш дека Шики е слаб мидер на CDEC? и дека уствари тука е единствената слабост на таа екипа?Не се согласувам дека кинезите потфрлија.. Како што реков вчера, EG на овој турнир ( последните 6 игри ) ја играа најдобрата дота у својот живот, fear, ppd и universe играа како од друга планета. Aui и Sumail на свое ниво. Кинезите играа прекрасна дота, ама не знам дали има тим у светот кој би можел да го победи на еден ваков EG.
А за битката кај Рошан. Не можете да кажете сега оти било грешка.. лесно е да коментираш од страна. Играта одеше лошо за нив, знаеја дека немаат некој добар каунтер за Сторм, и откако го убија Сторм на мид, знаеја дека мораат да земат некои objectives. Рошан им беше најблиску и изгледаше како добра работа. И тие самите знаат дека е „ризично“, ама исто така знаат и дека против еден таков тим, мораш да превземаш ризици за да победиш.
Џабе кога незнае да си го искористи потенцијалот..бтв сакса уште малце 8к ммр , моментално втор според ммр во свет
http://www.dota2.com/leaderboards/#europe
Прееска играше ранкед, сплеска 2 победи во серија и крена 8011 ммр и е прв моментално. Дечкото сака да стрима но ете ограничен е најверојатно нема асален пц нема асален нет и тоа е тоа.Џабе кога незнае да си го искористи потенцијалот..
Може пара да напраи.
Прееска играше ранкед, сплеска 2 победи во серија и крена 8011 ммр и е прв моментално. Дечкото сака да стрима но ете ограничен е најверојатно нема асален пц нема асален нет и тоа е тоа.
Епа го аднав јас на стим и на фб со цел да му донирам нешто, гледам не ме прифаќа. Очигледно е мн. famous.Прееска играше ранкед, сплеска 2 победи во серија и крена 8011 ммр и е прв моментално. Дечкото сака да стрима но ете ограничен е најверојатно нема асален пц нема асален нет и тоа е тоа.