Darling
High Value
CDEC воопшто не потфрлија. Беа надиграни.
Од вајлд карта до финале на TI, без пораз во main event е за почит.
Од вајлд карта до финале на TI, без пораз во main event е за почит.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска тоа.. Шики е тип на играч како s4, може да ја добие линијата, ама не мора. Неговите најголеми квалитети се контролирањето на мид-гејмот и текот на играта.( Не знам дали ги гледавте другите игри, ама Шики со лината ги уништуваше сите противници, им беше страв да се појават на мапата.. )Ама не можеше да го прави тоа против фуриозните EG. Од друга страна EG се фокусираат најмногу на добивањето на mid за добар старт и експлозија на сумаил. Оти ги имаат секогаш стандардните fear i universe, и да ги оставиш против 10, пак ќе го направат нивното.тито, не ли мислиш дека Шики е слаб мидер на CDEC? и дека уствари тука е единствената слабост на таа екипа?
На секој друг лејн имаа целосна контрола, ненормално добри ротации итн. Сумаил според мене ги уништи и Шики, и Xz едната коа беше со Brood, а секоја партија Сумаил играше vs подобар пик на мид.
Јасно ми е EG шо праат и на кој си ја фокусират играта, ама ипак Шики не успеа да го надфарма Стормот на Сумаил со Акаша... исто после со Лешрак беше надфарман од Ембер, за на крај да го игра ДК како спектатор на мид.Нема врска тоа.. Шики е тип на играч како s4, може да ја добие линијата, ама не мора. Неговите најголеми квалитети се контролирањето на мид-гејмот и текот на играта. Ама не можеше да го прави тоа против фуриозните EG. Од друга страна EG се фокусираат најмногу на добивањето на mid за добар старт и експлозија на сумаил. Оти ги имаат секогаш стандардните fear i universe, и да ги оставиш против 10, пак ќе го направат нивното.
Банирани се... и он и w33kaj go snema miracle?
Банирани се... и он и w33
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
има хостирано партии во некоја си таму лига со овозможени cheats и додека играл користел рефреш и така плескал кој стигнал.Што се случило?![]()
Да, или исто се случува и ако профилите ги направат приватни.не е точно дека се банирани немат играно повеќе од 2 недели на соло ранкед мислам и инактив ги става и не се на лидербордс
има хостирано партии во некоја си таму лига со овозможени cheats и додека играл користел рефреш и така плескал кој стигнал.
ЛАН турнир е не ми се вервит да е фејкhttps://www.facebook.com/events/428018204051267/
Некој од Битола да каже нешто за турниров? Мене ми стое како fake да е.