G
Goldie
Гостин
Ајде белким ќе им се посреќи на Баже и Анене некој гол од контра
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа не, иако покажаа од многу лош агол.Абе мне влезе в'гол ??
На денешниот натпревар од екипата на Работнички е присутен само Божиновски.Само тој игра фудбал и игра за плата.Другиве пизди се ич недостојни за фудбал играње.Абе да истрошиш предност од гол и бункер цело време да играш.
Mbia trebase da dobie cist crven, ama sudijata ni faul ne svirese, dva pati go pretrcaa dva pati so za crven faulirase za dve cisti kontriШто трескаш глупости бе, бункер. Далеку е оваа игра од бункер. Играа затворено и чекаа контри ама Мбија е прејак за нашиве играчи и сам играше против цела средина на Работнички.
Исто и Каванда десно е пребрз и тешко дека некој од нашиве ќе го претрчаше, лево исто, Констант е искусен и не му мрдна Баже.
Требаше ова на крај од Митров и Алтипар да влезе и кој ги ебе турциве. Сеа во продолженијава ништо чудно и да паднат Работнички, со 10 играчи.
Си тргнуваме од игралиште, еден другар ме прашува колку е Работнички, гледам на телефон 0-0, ме прашува за минута, беше 53та му викам 55та... Проверувам после 5 мин, 1-0 голот паднал во 55. Стигнувам дома, татко ми вика колку е Работнички, викам губат 1-0 65та минута, а 62ра беше... 65та јадат црвен.![]()
Ако за две минути се десе нешто на Работнички, држ се!Си тргнуваме од игралиште, еден другар ме прашува колку е Работнички, гледам на телефон 0-0, ме прашува за минута, беше 53та му викам 55та... Проверувам после 5 мин, 1-0 голот паднал во 55. Стигнувам дома, татко ми вика колку е Работнички, викам губат 1-0 65та минута, а 62ра беше... 65та јадат црвен.![]()
По математика не учеа да ги заокружуваме бројките, на полесни.. Еве во моментов пак ќе прашува татко ми колку е Работнички.Оти ги лажеш луѓето ?
По математика не учеа да ги заокружуваме бројките, на полесни.. Еве во моментов пак ќе прашува татко ми колку е Работнички.Сеа ќе му кажам точно. xD