Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.742
Поени од реакции
22.921
Па и не сме нешто возбудени што доаѓа Педро како замена за Ди Марија...Ќе се ротира со Мата десно според мене и тоа е тоа. Кај е подобар како лево крило или десно??
Најдобрите партии му беа кога играше десно крило, мада исто му е нему и лево и десно, пошо шутира исто и со двете нозе(ambidextrous) :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Па и не сме нешто возбудени што доаѓа Педро како замена за Ди Марија...Ќе се ротира со Мата десно според мене и тоа е тоа. Кај е подобар како лево крило или десно??

Инаку многу добар фонт ќе имаме за во ЛШ :icon_lol:

edit:
Manchester United have asked PSG about the availability of Lucas Moura. - [Mirror][/quote]
Ако дојде Педро друго крило нема шанса да се купи инаку повеќе би сакал Лукас да дојде од колку Пердо ама најверојатно овој каталонецов ќе дојде.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Имам еден другар во Милано и ме интересира ако знаете (посебно вие што сте надвор од Македонија), дали во официјалните продавници од Адидас може да се најдат дресовиве? Пошто другаров ќе доаѓа за скоро во Македонија и да знам дали да му речам да прошета по продавнициве таму или не.
Има да. Во Америка има во продавници од Адида, Милано не верувам да нема, сепак метропола е :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.094
Глуп е кецот бре, Јанузај со две црти позади... -.-'

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Вакви исти биле бројките во осамдесдруга, вакви ќе бидат и во ЛШ. Во ПЛ стандард фонтот како и секоја година.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
На Швајнштангер да му бил роденден денеска , ај нека е жив и здрав :cool: !

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Глуп е кецот бре, Јанузај со две црти позади... -.-'
Две црти дека има две опоменувања, уште една сезона нека изиграва курназ и следи продавање во Трабзонспор. ;)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
а адидас притискаат за звучно засилување за да појачаат продажба на дресови :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom