I uste edno prasanje koja banka zema najmala provizija za drzenje firma ja momentalno sum vo komercijalna i ti dali si rabotel dali ne mesecno ti lupaat po 200den kirija provizija kako e kaj drugive banki i kolavi im se proviziite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
?? зошто?Nlb . Kraj na musbetot.
Да прашам која банка има најповолни кредити? посебно ме интересира за ненаменскиот кредит. Ме интересира дали има банка каде што не се бара потпис од директорот на фирмата... ако има некој поупатен нека пише...
Nlb .
Да прашам која банка има најповолни кредити? посебно ме интересира за ненаменскиот кредит. Ме интересира дали има банка каде што не се бара потпис од директорот на фирмата... ако има некој поупатен нека пише...
Да за тоа прашав но мене ми е потребно нешто порано да земам кредит... инаку размислував и на оваа опција за во стопанска, ко демек во шпаркасе банка немало некои услови но кога бев да прашам милион документи ми бараа...Стопанска банка.Дава кредити и на ќоро и на сакато.Услов е само да земаш 3 месеци плата кај нив.Друго ништо не ти бараат.
Ме интересира која банка ке земе најмалку провизија ако извадам кеш од банкомат но од странска кредитна картичка.
НЛБ.Едноставно најдобри во секој поглед
Провизијата е даена од странската банка а не од банката кај шо иставаш, така да најблискиот банкомате најдобар банкомат.Ме интересира која банка ке земе најмалку провизија ако извадам кеш од банкомат но од странска кредитна картичка.