Која банка е најдобра? (ваши искуства со банки)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
I uste edno prasanje koja banka zema najmala provizija za drzenje firma ja momentalno sum vo komercijalna i ti dali si rabotel dali ne mesecno ti lupaat po 200den kirija provizija kako e kaj drugive banki i kolavi im se proviziite

A be ako ima nekoj iskusen nek zbori

Да прашам која банка има најповолни кредити? посебно ме интересира за ненаменскиот кредит. Ме интересира дали има банка каде што не се бара потпис од директорот на фирмата... ако има некој поупатен нека пише...

Да прашам која банка има најповолни кредити? посебно ме интересира за ненаменскиот кредит. Ме интересира дали има банка каде што не се бара потпис од директорот на фирмата... ако има некој поупатен нека пише...

Таа кај што имаш пријатели.[DOUBLEPOST=1407357218][/DOUBLEPOST]

Повеќе од месец чекав на потпис да ми дадат потрошувачи кредит, 10 пати бев да прашам да не има проблеми, а немаше никакви. На крај бркав пријател.

Стопанска банка.Дава кредити и на ќоро и на сакато.Услов е само да земаш 3 месеци плата кај нив.Друго ништо не ти бараат.

Стопанска банка.Дава кредити и на ќоро и на сакато.Услов е само да земаш 3 месеци плата кај нив.Друго ништо не ти бараат.
Да за тоа прашав но мене ми е потребно нешто порано да земам кредит... инаку размислував и на оваа опција за во стопанска, ко демек во шпаркасе банка немало некои услови но кога бев да прашам милион документи ми бараа...

хахаха Банка Најдобра Give a man a gun he can rob a bank give a man a bank he can rob the world

Море маме им ебам лихварско! Нема најдобра има лоша и полоша да ги натртиш тоа кокошките на шалтер и да им објасниш како е да чекаш со саати и да ти кажат нешто од што ќе те фати аритмија инстантно! Јас имам искуства со стопанска, нлб, уни и капитал и можам слободно да кажам дека се кој од кој поголемо гомно и дека единстврна цел им е да ти го зачукаат што подлабоко не само да те боли туку и рани да ти отвори. Се тоа на клада да се запали требаO_O

Ме интересира која банка ке земе најмалку провизија ако извадам кеш од банкомат но од странска кредитна картичка.

Ме интересира која банка ке земе најмалку провизија ако извадам кеш од банкомат но од странска кредитна картичка.

НЛБ.Едноставно најдобри во секој поглед

Провизијата е даена од странската банка а не од банката кај шо иставаш, така да најблискиот банкомате најдобар банкомат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom