?? зошто?Nlb . Kraj na musbetot.
Таа кај што имаш пријатели.[DOUBLEPOST=1407357218][/DOUBLEPOST]Да прашам која банка има најповолни кредити? посебно ме интересира за ненаменскиот кредит. Ме интересира дали има банка каде што не се бара потпис од директорот на фирмата... ако има некој поупатен нека пише...
Повеќе од месец чекав на потпис да ми дадат потрошувачи кредит, 10 пати бев да прашам да не има проблеми, а немаше никакви. На крај бркав пријател.Nlb .
Стопанска банка.Дава кредити и на ќоро и на сакато.Услов е само да земаш 3 месеци плата кај нив.Друго ништо не ти бараат.Да прашам која банка има најповолни кредити? посебно ме интересира за ненаменскиот кредит. Ме интересира дали има банка каде што не се бара потпис од директорот на фирмата... ако има некој поупатен нека пише...
Да за тоа прашав но мене ми е потребно нешто порано да земам кредит... инаку размислував и на оваа опција за во стопанска, ко демек во шпаркасе банка немало некои услови но кога бев да прашам милион документи ми бараа...Стопанска банка.Дава кредити и на ќоро и на сакато.Услов е само да земаш 3 месеци плата кај нив.Друго ништо не ти бараат.
НЛБ.Едноставно најдобри во секој погледМе интересира која банка ке земе најмалку провизија ако извадам кеш од банкомат но од странска кредитна картичка.
Курсната листа најчесто им е полоша од другите банки.НЛБ.Едноставно најдобри во секој поглед
Провизијата е даена од странската банка а не од банката кај шо иставаш, така да најблискиот банкомате најдобар банкомат.Ме интересира која банка ке земе најмалку провизија ако извадам кеш од банкомат но од странска кредитна картичка.