Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
Сега ти се кења? Чекај кога ќе помине прво коло и кој и да киксне ќе го јаде реметот, па тоа ќе биде за подкакнување :D
Ма општо од форумов ми се кења одамна, само темава ми остана убава кај што си се пецкаме и реметиме, и тоа се уништи со глупиве дискусии, освестете се луѓе да го ебам, не е интересно нормално да збориме.

H

HoT IcE

Гостин
Менаџер наспроти менаџер да ти се плукнам во тоа филозофот:cautious:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Менаџер наспроти менаџер да ти се плукнам во тоа филозофот:cautious:
Сега кога ни отворија тема за менаџери, мислам дека оваа тема е соодветна за расправање како да се именува таа тема :D :D :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Добро е наспроти брат. А искрено не ми текнува друга алтернатива. Освен vs. ама ај, да не е ептен енглезирано ова. :D
Па беше versus прво, ама го преведов на македонски и најблизок превод беше наспроти :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Па беше versus прво, ама го преведов на македонски и најблизок превод беше наспроти :D
Jас мислев че ми реплицираш дека не е енглески, ами напротив, то е латински збор.

Со тоа, дискусијата ќе отидеше во погрешен правец. Така да, stick to the topic.

Jas mislam дека добро е наспроти.

Абе, Hot Ice, ко ќе објасвиш кај живејш, викаш “наспроти (рандом објект) или versus? :mad:

:D :P

H

HoT IcE

Гостин
Jас мислев че ми реплицираш дека не е енглески, ами напротив, то е латински збор.

Со тоа, дискусијата ќе отидеше во погрешен правец. Така да, stick to the topic.

Jas mislam дека добро е наспроти.

Абе, Hot Ice, ко ќе објасвиш кај живејш, викаш “наспроти (рандом објект) или versus? :mad:

:D :P
Ја куде што живу за наспроти викам карши, па ти ќе сфатиш куде живу хахах :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom