ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.755
- Поени од реакции
- 43.944
Шо кажа? Оти го познавам повеќе подфорумов од тебе?
Шо кажа? Оти го познавам повеќе подфорумов од тебе?
Ма општо од форумов ми се кења одамна, само темава ми остана убава кај што си се пецкаме и реметиме, и тоа се уништи со глупиве дискусии, освестете се луѓе да го ебам, не е интересно нормално да збориме.Сега ти се кења? Чекај кога ќе помине прво коло и кој и да киксне ќе го јаде реметот, па тоа ќе биде за подкакнување
Сега кога ни отворија тема за менаџери, мислам дека оваа тема е соодветна за расправање како да се именува таа темаМенаџер наспроти менаџер да ти се плукнам во тоа филозофот
Па така е редотСега кога ни отворија тема за менаџери, мислам дека оваа тема е соодветна за расправање како да се именува таа тема
Добро е наспроти брат. А искрено не ми текнува друга алтернатива. Освен vs. ама ај, да не е ептен енглезирано ова.Па така е редот
Па беше versus прво, ама го преведов на македонски и најблизок превод беше наспротиДобро е наспроти брат. А искрено не ми текнува друга алтернатива. Освен vs. ама ај, да не е ептен енглезирано ова.
Има ли?Шо кажа? Оти го познавам повеќе подфорумов од тебе?
Jас мислев че ми реплицираш дека не е енглески, ами напротив, то е латински збор.Па беше versus прво, ама го преведов на македонски и најблизок превод беше наспроти
Си требало и "наспроти" да го преведеш у "карши".Па беше versus прво, ама го преведов на македонски и најблизок превод беше наспроти
Ја куде што живу за наспроти викам карши, па ти ќе сфатиш куде живу хахахJас мислев че ми реплицираш дека не е енглески, ами напротив, то е латински збор.
Со тоа, дискусијата ќе отидеше во погрешен правец. Така да, stick to the topic.
Jas mislam дека добро е наспроти.
Абе, Hot Ice, ко ќе објасвиш кај живејш, викаш “наспроти (рандом објект) или versus?
Гриц промЈа куде што живу за наспроти викам карши, па ти ќе сфатиш куде живу хахах