Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
@Scouser88
Зошто беше најгласен после утакмицата, еве уште еден доказ дека не треба да леташ со заклучоци, како што често знаеш да направиш. Пример за летање, сликата на Ориги на која мислење дека е Бентеке :)

Some of the squad were criticised for heading straight out to Dubai for an end of season holiday – but it was in fact organised as a tribute to departing skipper Steven Gerrard.

Still, the Stoke match meant few of the Liverpool players really wanted to show their faces.

“A lot of us didn’t want to go to be honest,” he said.

“It had been organised for a number of months and it was especially for Stevie.

“He has been such a huge role model for everyone who has been here and we’d wanted to make sure that we said goodbye to him properly off the field on a more personal level for him.

http://www.empireofthekop.com/2015/...ch-they-didnt-want-to-go-to-dubai-for-stevie/

Ах ,сега ми е полесно што изгубија 6-1 од Стоук.
Хендо неќел да се журка ама ради Стиви морало. Само во журка му е паметот на Стиви затоа не покриваше позади. Фала богу што не е тука. Нека дојдат Стоук сега да ги видам.[DOUBLEPOST=1437738669][/DOUBLEPOST]
Далеку од сидраш. Може и како поповлечен а може и странично.

а може и во Кристал Палас :)

Не е да ти биде полесно или не, туку да не носиш брзи заклучоци, како и секогаш :D

Ориги го праќаш а Ингс го задржуваш? :) хахаха

Баш го пратам сеа да видам што играч е. А зашто и Ајб у шпиц бе?
Или 4-2-3-1 е ова?

Не е шпиц, крило го игра а у принцип не игра со крила. Некако издеформирана ми е формацискава поставеност. Лево нема крило туку Лалана е понакај средина, додека Ајб десно е широко отворен.

Кој беше крив за голот што го прими Ливерпул? :)

Првово полувреме, игравме класична 4-3-3, со моментални приклучувања на Лалана во средина и тоа, тогаш кога Морено беше напред. Ориги ми игра многу лошо некако, дефинитивно на предсезонава Ингс остави подобар впечаток.

Ајб ќе ви биде класа само да не го удри и него нешо у глава ко Стерлинг па да се курчи али на поприбран момак ми изглеа.

Уше минатото лето против Милан ми фати око како игра.

Првово полувреме, игравме класична 4-3-3, со моментални приклучувања на Лалана во средина и тоа, тогаш кога Морено беше напред. Ориги ми игра многу лошо некако, дефинитивно на предсезонава Ингс остави подобар впечаток.

Ориги е тапа играч, следната сезона Ливерпул ќе го врати пак во Лил на позајмица..

Ориги е тапа играч, следната сезона Ливерпул ќе го врати пак во Лил на позајмица..

Ако продолжи со ова темпо, некоја нова позајмица и не е исклучлива опција за сезонава.

But when Brendan Rodgers and Liverpool came knocking earlier this year, the 29-year-old decided it was time to finally put himself first.

“This move was a selfish move for me,” admits Milner on making the free transfer to Anfield.

“Obviously playing at City and playing in different positions – the team will always come first, that’s the way I believe it should be, no matter where you are.

“But I think the move to come to Liverpool and take that mantle on myself was more of a selfish move and hopefully I can do well and contribute to success at Liverpool.”

Key to Milner’s move was the promise of a greater opportunity to play in his favoured central midfield role, a position his new boss regards as the player’s best after his performances there for Villa earned a £26million move to City in 2010.

“I’d like to think you will see the best of me now I am in the central role,” says Milner.

“I probably would agree with Brendan. I had some good seasons at City but it was made harder coming in and going out of the side. When that happens it’s not easy keeping your form up.
“Playing in the middle was a big part of me coming to Liverpool. I want to play in central midfield and I think that is my best position.”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom