The Love Doctor
Необичен љубовен доктор
- Член од
- 11 јануари 2015
- Мислења
- 957
- Поени од реакции
- 1.290
Дечкото е во тие години во кои најмногу мрда тоа доле“Се заљубив“.. кажи дека ти мрднало курето коа си ја видел, а не се заљубиив... пффф
Дечкото е во тие години во кои најмногу мрда тоа доле“Се заљубив“.. кажи дека ти мрднало курето коа си ја видел, а не се заљубиив... пффф
Чим си го земал бројот добро е, од друг град е лошо девојка да се има особено кога више ке се заљубиш ептен ке имаш јаки кризи како да си на тешки дроги, ке има периоди кога не ке можете да се видите по 2-3 недели па ке почнат црните мисли да те напагаат, што не ти се јавува како пред тоа па ке почнат и да ти се мотаат филмови дека има друг од таму па ке те фаќа депресија ке изгубиш и апетит и се,љубовта е тешка болест откажи се додека уште не си се навлекол длабоко со нејзе, немој тие неколку месеца да си ги направиш пекол@Let 3
@Erich Zann
@Magde.
@haCk0r
@marambo
@Rosemberg
Најтешко ми беше да и пишам сега си затерав се си оди ок по ред,ми даде и број.Единствен проблем е што таа е од Неготино,а јас Прилеп.
Види го ти него. Ние совети ти даваме да и пишиш, ти и број веќе си земал ќе ја фатиш уште малку ебаго@Let 3
@Erich Zann
@Magde.
@haCk0r
@marambo
@Rosemberg
Најтешко ми беше да и пишам сега си затерав се си оди ок по ред,ми даде и број.Единствен проблем е што таа е од Неготино,а јас Прилеп.
Види комшивката ако ти е слободна...Единствен проблем е што таа е од Неготино,а јас Прилеп.
Полека бе кај се засили Не си земај многу слобода. Нема секогаш да е толку лесно@haCk0r Не сум таков чоек да се нервирам јас,не се нервирам за ништо,и на подруг начин размислувам на животот.I'll win it,or who gives a fuck,right ?
@Rosemberg Најреално не мислев дека било олку лесно.Татко ми ми' викаше да ги менувам го чорапи,и на крај да си најдам некоја уба и паметна и да си ја зачувам,ама оваа е баш таква,па ќе си ја пробам среќата.
@Let 3 Ти ја местам ? 73 години со цицки до петици [DOUBLEPOST=1437415934][/DOUBLEPOST]@Rosemberg Има проблем некаков со компјутерот,ќе го среди и на скајп ќе се гледаме
Ти си тој што ја сака или тој што она го сака?Пишала : Тој што го сакам и тој што ме сака се во Охрид, замисли се запознаат
btw ja sum i deckoto...i me nakurci nez zs any ideas,tips and tricks sto se kurnazi vaka se prai kurac i ipol...stv me iznervira...
Па дечко и е , ваљда според него е тој што го сакаТи си тој што ја сака или тој што она го сака?
deckoto -ona sto go saka[DOUBLEPOST=1437438047][/DOUBLEPOST]Ти си тој што ја сака или тој што она го сака?
не тролам беПа дечко и е , ваљда според него е тој што го сака
Под услов да не трола
А шизофреник си?pa i ednoto i drugoto
згрешка бе не се палиА шизофреник си?