Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
“Се заљубив“.. кажи дека ти мрднало курето коа си ја видел, а не се заљубиив... пффф :giggle:
Дечкото е во тие години во кои најмногу мрда тоа доле :D :D

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
@Let 3
@Erich Zann
@Magde.
@haCk0r
@marambo
@Rosemberg

Најтешко ми беше да и пишам сега си затерав се си оди ок по ред,ми даде и број.Единствен проблем е што таа е од Неготино,а јас Прилеп.
Чим си го земал бројот добро е, од друг град е лошо девојка да се има особено кога више ке се заљубиш ептен ке имаш јаки кризи како да си на тешки дроги, ке има периоди кога не ке можете да се видите по 2-3 недели па ке почнат црните мисли да те напагаат, што не ти се јавува како пред тоа па ке почнат и да ти се мотаат филмови дека има друг од таму па ке те фаќа депресија ке изгубиш и апетит и се,љубовта е тешка болест откажи се додека уште не си се навлекол длабоко со нејзе, немој тие неколку месеца да си ги направиш пекол

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.137
@Let 3
@Erich Zann
@Magde.
@haCk0r
@marambo
@Rosemberg

Најтешко ми беше да и пишам сега си затерав се си оди ок по ред,ми даде и број.Единствен проблем е што таа е од Неготино,а јас Прилеп.
Види го ти него. :D Ние совети ти даваме да и пишиш, ти и број веќе си земал ќе ја фатиш уште малку ебаго :D
Инаку послушај го советот од hackor. Освен ако не си ја знајш силата па да можиш да и одиш кога ќе посакаш :coffee: Мада и да се изгориш......млад си ќе ти дојди како лекција. Се надевам сепак нема. Со среќа бро

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
@haCk0r Не сум таков чоек да се нервирам јас,не се нервирам за ништо,и на подруг начин размислувам на животот.I'll win it,or who gives a fuck,right ?
@Rosemberg Најреално не мислев дека било олку лесно.Татко ми ми' викаше да ги менувам го чорапи,и на крај да си најдам некоја уба и паметна и да си ја зачувам,ама оваа е баш таква,па ќе си ја пробам среќата.
@Let 3 Ти ја местам ? 73 години со цицки до петици:цицки: :sekcza::anco::pusigo:[DOUBLEPOST=1437415934][/DOUBLEPOST]@Rosemberg Има проблем некаков со компјутерот,ќе го среди и на скајп ќе се гледаме ;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
@Let 3 Ти ја местам ? 73 години со цицки до петици:цицки: :sekcza::anco::pusigo:
дете, јас сум чичко кој го има видено Тито и клецкаше уше во СФРЈ, мене кај жена ме интересира само да знае да меси добар зелник

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.137
@haCk0r Не сум таков чоек да се нервирам јас,не се нервирам за ништо,и на подруг начин размислувам на животот.I'll win it,or who gives a fuck,right ?
@Rosemberg Најреално не мислев дека било олку лесно.Татко ми ми' викаше да ги менувам го чорапи,и на крај да си најдам некоја уба и паметна и да си ја зачувам,ама оваа е баш таква,па ќе си ја пробам среќата.
@Let 3 Ти ја местам ? 73 години со цицки до петици:цицки: :sekcza::anco::pusigo:[DOUBLEPOST=1437415934][/DOUBLEPOST]@Rosemberg Има проблем некаков со компјутерот,ќе го среди и на скајп ќе се гледаме ;)
Полека бе кај се засили :pos: Не си земај многу слобода. Нема секогаш да е толку лесно :D
Како и да е терај сега. Отворен ти е патот ;)

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
Пишала : Тој што го сакам и тој што ме сака се во Охрид, замисли се запознаат :P
btw ja sum i deckoto...i me nakurci nez zs any ideas,tips and tricks sto se kurnazi vaka se prai kurac i ipol...stv me iznervira... :confused::mad::boksix:

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Пишала : Тој што го сакам и тој што ме сака се во Охрид, замисли се запознаат :P
btw ja sum i deckoto...i me nakurci nez zs any ideas,tips and tricks sto se kurnazi vaka se prai kurac i ipol...stv me iznervira... :confused::mad::boksix:
Ти си тој што ја сака или тој што она го сака?

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom