е де пиши и на ФБ види дали се сеќава на тебе почни обичен другарски муабет и види на кај ќе се одвиваПа вака,имам 15 години,и неодамна бев во Охрид на одмор,и се заљубив една пре,пре убава девојка.Си фатив друштвo и неколку пати го имав тој ''еye-contact''.Јас ќе се завртев да ја видам,и таа се пулеше накај мене и одма го свртуваше погледот.Си викам имаше некаков интерес во мене,барем малку.Ама проблемот е,што немав доволно време за да се пикнам во нејзината средина и да ја запознаам,таа беше со Неготинци,а другариве мој беа Прилепчани и Битолчани.Па ја најдов со 300 проблеми на фејсбук ја адднав,и незнам како да почнам.И најдов дури и телефонски број,ми иди да и се јавам и да и кажам се шо ми лежи на срце,ама мислам дека ќе биди некако непристојно.Хмм,ај помош !
Самото че си дојди по себе, не му ја мисли толку тема на разговор@Let 3
Абе ај да и пишам,ама после тема за разговор ? fml help me please
ако нема никаков интерс нејзин за тебе, нема никаква тема да те спаси, али ако те памти и ако и остана во убаво и пријатно сеќавање... теми има бе на куп природно бе прашај како е шо праи кај излегва кажи и некоја интересна случка, насмеј ја кажи и ти шо правиш кој филм си го гледал дали и таа го гледаше дали излегва каде како си го врви времето.... нормален бе муабет и не се паничи@Let 3
Абе ај да и пишам,ама после тема за разговор ? fml help me pleеase
Прати и слика од алатот. Јас така си фатив дечко.
Боже.Прати и слика од алатот. Јас така си фатив дечко.
Директен пристап најмногу функционира. Дискретноста и срамежливоста само ќе ја одвратат девојката.Боже.
Не се согласувам.Директен пристап најмногу функционира. Дискретноста и срамежливоста само ќе ја одвратат девојката.
Зошто? Зарем не треба да се претставиш како потентен мажјак а не блесав срамежливко?Не се согласувам.
Тоа "Боже.", беше за "така си фатив дечко."Директен пристап најмногу функционира. Дискретноста и срамежливоста само ќе ја одвратат девојката.