Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Па вака,имам 15 години,и неодамна бев во Охрид на одмор,и се заљубив една пре,пре убава девојка.Си фатив друштвo и неколку пати го имав тој ''еye-contact''.Јас ќе се завртев да ја видам,и таа се пулеше накај мене и одма го свртуваше погледот.Си викам имаше некаков интерес во мене,барем малку.Ама проблемот е,што немав доволно време за да се пикнам во нејзината средина и да ја запознаам,таа беше со Неготинци,а другариве мој беа Прилепчани и Битолчани.Па ја најдов со 300 проблеми на фејсбук ја адднав,и незнам како да почнам.И најдов дури и телефонски број,ми иди да и се јавам и да и кажам се шо ми лежи на срце,ама мислам дека ќе биди некако непристојно.Хмм,ај помош ! :D:giggle:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Па вака,имам 15 години,и неодамна бев во Охрид на одмор,и се заљубив една пре,пре убава девојка.Си фатив друштвo и неколку пати го имав тој ''еye-contact''.Јас ќе се завртев да ја видам,и таа се пулеше накај мене и одма го свртуваше погледот.Си викам имаше некаков интерес во мене,барем малку.Ама проблемот е,што немав доволно време за да се пикнам во нејзината средина и да ја запознаам,таа беше со Неготинци,а другариве мој беа Прилепчани и Битолчани.Па ја најдов со 300 проблеми на фејсбук ја адднав,и незнам како да почнам.И најдов дури и телефонски број,ми иди да и се јавам и да и кажам се шо ми лежи на срце,ама мислам дека ќе биди некако непристојно.Хмм,ај помош ! :D:giggle:
е де пиши и на ФБ види дали се сеќава на тебе почни обичен другарски муабет и види на кај ќе се одвива

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
@Let 3
Абе ај да и пишам,ама после тема за разговор ? fml help me please :semolam:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
@Let 3
Абе ај да и пишам,ама после тема за разговор ? fml help me pleеase :semolam:
ако нема никаков интерс нејзин за тебе, нема никаква тема да те спаси, али ако те памти и ако и остана во убаво и пријатно сеќавање... теми има бе на куп природно бе прашај како е шо праи кај излегва кажи и некоја интересна случка, насмеј ја кажи и ти шо правиш кој филм си го гледал дали и таа го гледаше дали излегва каде како си го врви времето.... нормален бе муабет и не се паничи

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Не биди толку 2001-ва, смс, титка, па ако ти титне мисли на тебе ако не ти врати на титка или смс којзнае со кој се дупи...
Директ, на фејсбук се почнува муабетот со здраво како си , каде за распустов ова она и понатака муабетот како ќе си тече, ќе видиш дали е заинтересирана за тебе према тоа дали ќе ти враќа на пораките или ќе те одјебува :)
За ѕвонење на мобилен, мој совет не сеуште. Барем не се додека она не ти го "каже" бројот (ако е заинтересирана ќе ти го каже) да и се јавиш ова она ...
Ако и зазвониш ќе те мисли манијак си.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Директен пристап најмногу функционира. Дискретноста и срамежливоста само ќе ја одвратат девојката.
Тоа "Боже.", беше за "така си фатив дечко."
А на профилот ти стои пол : М'жки :)

Kajgana Shop

На врв Bottom