Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
glasot mu e maafakerski, ali poso me potseka na stariot joker mozda
izgledot preterale, simple epten kejf ke mi praese, ali pak e ok

ima i od deadpool leaknato
cekame hd
2016 neka ide brzo
И x-man apocalypse ликна, и од него се чека :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Јациииииииии !!!! :vozbud:

На кој само психо и крипи левел ја доловиле Харли во трејлерот, со аеро-медитациите, meanwhile заклучена во 16 кејџови и мини гарда испред. И' фалеше уште маска на устата и иста како педофилот од Con Air, шо го држеа во изолација. Оваа ќе го украде шоуто, дефинитли.

Ова ќе биде врв, далеку повозбуден отколку за БетvsСупс. За се' сум даун, освен за Вил Смит како Дедшот - Тешко дека публиката ќе го доживее нешто повеќе од ''тој црниот од Бед Бојс'', а да не зборувам за право доловување на Флојд Лотон од СС стриповите каде се разви како лик. На пола да е овој Дедшот од оној од ''Assault on Arkham'', ќе биде петка.

ПС - Килер Крок со ефектите делува на место. А и со Кара ќе има здрави муабети и сцени, осеќам. Запоставена ми беше некако и мислев дека ќе биде само филер лик (не е актуелна Енчентрес во новите верзии на СС). Plus I'm starting to dig her goth look. :)

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Извинете за оф топик
Знае ли некој како можам да го наместам на IMDB сајтот да не ми ги преведува имињата на филмовите по свое, дека стварно грдо е де на македонски де на италијански па и на српски.Сакам она дефолт на англиски да си биде и толку
фала.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Извинете за оф топик
Знае ли некој како можам да го наместам на IMDB сајтот да не ми ги преведува имињата на филмовите по свое, дека стварно грдо е де на македонски де на италијански па и на српски.Сакам она дефолт на англиски да си биде и толку
фала.
site setting > update general site preferences https://secure.imdb.com/register-imdb/siteprefs
Title display country подеси го на original

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дајте некој предлог филмови со евреи, холокауст. :cenzura:

Kajgana Shop

На врв Bottom