- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
Карти има некаде у Куманово да се продаваат?
Се помалку од 15,000 наредниот вторник ке биде брука и срамота за нашиот фудбал.
Во Оне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Карти има некаде у Куманово да се продаваат?
Се помалку од 15,000 наредниот вторник ке биде брука и срамота за нашиот фудбал.
DaАко се помине Апоел влагаат у групава на носители?
i 0-0 ne e losho, doma penali ili prodolzenie da igrash e prednost0-0 е топ резултат за Вардар, но во исто време е и резултат кој најмногу лаже, пред се кога се гостите во прашање. Пак се освен победа значи испаѓање, но бар било која победа е во игра.Веќе 100 години навивам нашиот претставник да го мине второво коло, оти на тој начин при испаѓање се добива "втора шанса" во Лига Европа и фактички пласман во трето коло значи гарантиран плеј оф, дали за ЛШ дали Лига Европа. Не дека не ви се јасни работиве, ама да си кажам, бидејќи стварно се надевам дека конечно некој ќе ја прекине проклетијава што трае 10тина години.
![]()
Продолжение дома никако не е предност, оти пак важи правилото гол на гости.i 0-0 ne e losho, doma penali ili prodolzenie da igrash e prednost
овој 100% го имат згрешено клубот,со ваков изглед моментално само еден клуб ми паѓа на ум каде би се вклопил со изгледот
мора да се искористи предноста на домашен терен, притисок од трибини и да се обидат да нападат никако целосно затварањеДома треба да се примени истава тактика. Потполна дефанзива со некој обид за контра. Толку е силата, ако пробаат да нападнат гадно ќе се заебат и лесно ќе примат 3-4 парчина. Премија ќе е ако се довлечкаат до продолженија, но како потоа, тешко дека 120 минути нема да примат гол. Како и да е се друго би било погрешно зошто Апоел каков-таков е десет пати појак од Вардар. Пачовски и многу среќа, добитна комбинација![]()
Што се дешава?На Кеамлот и на сите тие у клубот што со него ги прават мајмунлаците све у пичка да им ебам. Цццц не ми се верува каква шанса ќе пропуштиме.