Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
По вашиве логики Аврам Грант > Раниери.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551

Reporter -- Did you rejected PSG only ? Depay -- No, I rejected Liverpool as well, Rodgers personally called me

Rodgers: - But we already have 4 wingers at the club. Young Ibe, Raheem Sterling, Adam Lalana and Lazar Markovic...

A бе Роѓо. Роѓо, како само би го сменил Стерлинг со Депај, да можел да го земе...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Reporter -- Did you rejected PSG only ? Depay -- No, I rejected Liverpool as well, Rodgers personally called me

Rodgers: - But we already have 4 wingers at the club. Young Ibe, Raheem Sterling, Adam Lalana and Lazar Markovic...

A бе Роѓо. Роѓо, како само би го сменил Стерлинг со Депај, да можел да го земе...
A Фирмино?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
Го немавте потпишано тогаш ...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Па сепак значи нема потреба од Депај, кога на тие офанзивни позиции имаме доволно играчи. Дури и без Стерлинг веројатно е дека нема да земаме друг, такада исто се фаќа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Рафа Бенитез. Знам дека не е, ама мерак ми е.
Никако не е тој :)
Како и да е, муабетот ми е дека фразата „следната е наша“ повеќе се користи од други навивачи како ремет на навивачите на Ливерпул него што ние самите тоа го викаме. Ние сме свесни дека тимот ни е шит и не можеме да се натпреваруваме за ПЛ, најчесто.

Не е на легендата ваша што игра у ЛА сега?
Нешто пред неговиот прајм у лига, @Ryan Giggs е блиску :D

Па го немавме ни Рахим продадено, ако гледаш така.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Никако не е тој :)
Како и да е, муабетот ми е дека фразата „следната е наша“ повеќе се користи од други навивачи како ремет на навивачите на Ливерпул него што ние самите тоа го викаме. Ние сме свесни дека тимот ни е шит и не можеме да се натпреваруваме за ПЛ, најчесто.

Нешто пред неговиот прајм у лига, @Ryan Giggs е блиску :D

Па го немавме ни Рахим продадено, ако гледаш така.
Исто како и она ,,навивам од времето на Ѕола". Повеќе се зезаат туѓи фанови со тоа, отколку што некој фан на Челзи навистина го кажува.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Исто како и она ,,навивам од времето на Ѕола". Повеќе се зезаат туѓи фанови со тоа, отколку што некој фан на Челзи навистина го кажува.
Не би рекол.
Штом некој ве пецне со глупиот муабет дека сте Роман навивачи, одма контра реплика е „абе што ви е, навивам јас од времето на Ѕола“.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не верував дека толку ќе ти биде криво што не го земавте вие :(

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не би рекол.
Штом некој ве пецне со глупиот муабет дека сте Роман навивачи, одма контра реплика е „абе што ви е, навивам јас од времето на Ѕола“.
Еве јас сум навивач од 2003. Никогаш не сум го терал муабетот со Ѕола. Тој муабет знаат да го тераат оние кои навистина се фанови на Челзи од тоа време и по некој уфилман клинец.

Општо, не само кај нас туку и во Англија, ,,следната е наша" повеќе се слуша според мене.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Еве јас сум навивач од 2003. Никогаш не сум го терал муабетот со Ѕола. Тој муабет знаат да го тераат оние кои навистина се фанови на Челзи од тоа време и по некој уфилман клинец.

Општо, не само кај нас туку и во Англија, ,,следната е наша" повеќе се слуша според мене.
Зошто навиваш за Челзи?

Иначе, се слуша повеќе зошто нема навивач кој не кажал „следната освојуваме“, без разлика за кој тим навива.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Зошто навиваш за Челзи?

Иначе, се слуша повеќе зошто нема навивач кој не кажал „следната освојуваме“, без разлика за кој тим навива.
Ретко кој може да одговори на вакво прашање. И знам и не знам да ти одговорам.

Инаку, после натпревар против Ливерпул почнав да навивам за нив. Оттогаш и не ви го мирисам клубот многу.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ретко кој може да одговори на вакво прашање. И знам и не знам да ти одговорам.

Инаку, после натпревар против Ливерпул почнав да навивам за нив. Оттогаш и не ви го мирисам клубот многу.
Најчесто е утакмица, реално.
Јас у принцип зошто се црвена боја (ферари исто, булси ко копиљ), па ги хајпаа малку со петте титули, па Овен бла бла и тука веќе посериозно и посериозно.

W

wicked_1

Гостин
Зошто навиваш за Челзи?
оти беа андердог у друштвото на олигарсите a си имаа веќе идентитет како тим, зимањето на Лампард беше кај мене пресудно

ама оти Македонија, повеќе утакмици од Скудето иам изгледано него Англија тоа време

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom