A Фирмино?
Reporter -- Did you rejected PSG only ? Depay -- No, I rejected Liverpool as well, Rodgers personally called me
Rodgers: - But we already have 4 wingers at the club. Young Ibe, Raheem Sterling, Adam Lalana and Lazar Markovic...
A бе Роѓо. Роѓо, како само би го сменил Стерлинг со Депај, да можел да го земе...
Па сепак значи нема потреба од Депај, кога на тие офанзивни позиции имаме доволно играчи. Дури и без Стерлинг веројатно е дека нема да земаме друг, такада исто се фаќа.Го немавте потпишано тогаш ...
Никако не е тојРафа Бенитез. Знам дека не е, ама мерак ми е.
Нешто пред неговиот прајм у лига, @Ryan Giggs е блискуНе е на легендата ваша што игра у ЛА сега?
Па го немавме ни Рахим продадено, ако гледаш така.Го немавте потпишано тогаш ...
Исто како и она ,,навивам од времето на Ѕола". Повеќе се зезаат туѓи фанови со тоа, отколку што некој фан на Челзи навистина го кажува.Никако не е тој
Како и да е, муабетот ми е дека фразата „следната е наша“ повеќе се користи од други навивачи како ремет на навивачите на Ливерпул него што ние самите тоа го викаме. Ние сме свесни дека тимот ни е шит и не можеме да се натпреваруваме за ПЛ, најчесто.
Нешто пред неговиот прајм у лига, @Ryan Giggs е блиску
Па го немавме ни Рахим продадено, ако гледаш така.
Не би рекол.Исто како и она ,,навивам од времето на Ѕола". Повеќе се зезаат туѓи фанови со тоа, отколку што некој фан на Челзи навистина го кажува.
Еве јас сум навивач од 2003. Никогаш не сум го терал муабетот со Ѕола. Тој муабет знаат да го тераат оние кои навистина се фанови на Челзи од тоа време и по некој уфилман клинец.Не би рекол.
Штом некој ве пецне со глупиот муабет дека сте Роман навивачи, одма контра реплика е „абе што ви е, навивам јас од времето на Ѕола“.
Зошто навиваш за Челзи?Еве јас сум навивач од 2003. Никогаш не сум го терал муабетот со Ѕола. Тој муабет знаат да го тераат оние кои навистина се фанови на Челзи од тоа време и по некој уфилман клинец.
Општо, не само кај нас туку и во Англија, ,,следната е наша" повеќе се слуша според мене.
Ретко кој може да одговори на вакво прашање. И знам и не знам да ти одговорам.Зошто навиваш за Челзи?
Иначе, се слуша повеќе зошто нема навивач кој не кажал „следната освојуваме“, без разлика за кој тим навива.
Најчесто е утакмица, реално.Ретко кој може да одговори на вакво прашање. И знам и не знам да ти одговорам.
Инаку, после натпревар против Ливерпул почнав да навивам за нив. Оттогаш и не ви го мирисам клубот многу.
оти беа андердог у друштвото на олигарсите a си имаа веќе идентитет како тим, зимањето на Лампард беше кај мене пресудноЗошто навиваш за Челзи?