- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.975
- Поени од реакции
- 9.598
Ај нека кажит некој како да го упрам ова чудово почна од страна да излегвит
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Десен клик на сивото, и направи lock the taskbar да не биде штиклирано.Ај нека кажит некој како да го упрам ова чудово почна од страна да излегвит
![]()
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @2.93GHz 2.94 Ghz
Ram: 4GB
Windows: 7-64bit
Graficka: Geforce 730gt
Ваков ми е пц, у живот сум немал вакви проблеми мн фрустрирачки е ..

сакам да прашам нешто имам постар компјутер статичен не е форматиран 3 години и сакам да го форматирам но постои проблем што цд читачот не ми работи а цд со виндовс пити боже каде е да ми каже некој начин како да го форматирам , гледајќи по јутубе има примери на форматиране со цд и некое си винто флеш да префрлиш од цд на усб ама во исто време и двете да бидат вклучени во ком но како што реков мене цд читачот не ми работе некои решение ?
Види разгледај ја темава, не сум сигурен дека ке ти помогне ама можеш да се распрашаш подетално кај тие што имаат искуство.каде можам да волонтирам за програмирање, т.е нешто како пракса, ми бараат за факултет да запишам надвор а кај нас праксиве само за студенти се.. некоја фирма нешто во ск да препорачате, не сум експерт некој за програмирање, имам основа во ц++ и јава, ама можам да научам
Отвори еден ворд документ и еден акробат ридер (или некој друг програм за ПДФ документи) и остатокот види на видеотоДајте некоја финта да можам истовремено да имам отворен пдф и ворд. Ми треба да преведувам нешто и затоа сакам да го имам отворен пдф документот, а во ворд да го пишувам (windows 7 користам)
Не знам што точно те буни.Дајте некоја финта да можам истовремено да имам отворен пдф и ворд. Ми треба да преведувам нешто и затоа сакам да го имам отворен пдф документот, а во ворд да го пишувам (windows 7 користам)
Форматирај го во NTFS и ке го собере филмот во усб-то.Имам USB од 8 гига, филмот е 4 и нешто, ама ми вика фајлот е преголем и немаш место, има ли чаре???
Тоа е датотечен систем.Што е тоа NTFS?