Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш викаат дека sequel-от е полош од оригиналот. Ма да мене ме тепа една идеја дека The Terminator (1984) е најслаб од сите делови кои се излезени до сега. Тоа нели ради специјалните ефекти и ред други ствари како глумата во тоа време.

послаб е, највеќе ради ефектите

Секогаш викаат дека sequel-от е полош од оригиналот. Ма да мене ме тепа една идеја дека The Terminator (1984) е најслаб од сите делови кои се излезени до сега. Тоа нели ради специјалните ефекти и ред други ствари како глумата во тоа време.
И да се надоврзам, Terminator трилогијата не ми беше гледана одамна, ја изгледав викендов и сфатив уште едно нешто. Првиот и вториот, а и третиот дел си личат како јајце на јајце, само што во вториот дел специјалните ефекти се каде-каде подобри од првиот, актерите се постари и нов актер Џон Конор, додека во третот овој пат женски терминатор, минус Сара Конор заменета со некоја си Катрин Брустер . Приказната иста, само пак ќе речам ефектите после скоро 2 децении се многу подобри, терминаторката овој пат си дојде апгрејтирана со пософистицирано оружје и помоќна .
Останува четвртиот и петтиот дел да ги изгледам и ако и тие се копи пејст, тогаш цело мое детство сум го поминал лажејки се себе си колку се добри Терминатор филмовите.

Последно уредено:
Terminator има и четврти дел децо.

http://www.imdb.com/title/tt0438488/?ref_=nv_sr_4

мене по редослед ми се вака терминаториве, четвртиов негледан

Judgement Day - 10/10
The Terminator - 9/10
Rise of The Machines - 7/10

Rise of The Machines - 7/10
Се надевам дека 7/10 не е твоја оценка. Дали на 3 филмови меѓу кои и овој му имам дадено кец[DOUBLEPOST=1436191907][/DOUBLEPOST]
Во знак на револт кога го видов ова го изгледав уште еднаш оригиналот.
Нема подобар филм што зел оскар во последно стварно...
Го симнував можеби цела недела во HD од piratebay, мојот омилен филм

Се надевам дека 7/10 не е твоја оценка. Дали на 3 филмови меѓу кои и овој му имам дадено кец[DOUBLEPOST=1436191907][/DOUBLEPOST]Го симнував можеби цела недела во HD од piratebay, мојот омилен филм

мене не ми беше толку лош филмот, иако би сакал после вториот дел да се стави крај на терминатор. Башка третиов не е и од Камерун.

Интересно филмче е Spy, го гледав во кино и се изнасмеав, може и плус атмосферата понесува од таму. Ептен смешна е дебелата, а и улогата на Статам ми беше многу јака. :D Исто и на Ride Along се смеавме многу со братучед ми, оддамна немав гледано комедија која е всушност смешна. :D

Филмаши дајте бе некој филм со добро осмислена одмазда како Law Abiding Citizen или нешто слично како Lucky Number Slevin, нешто да држи интерес и напнатост од почеток до крај :)

Филмаши дајте бе некој филм со добро осмислена одмазда како Law Abiding Citizen или нешто слично како Lucky Number Slevin, нешто да држи интерес и напнатост од почеток до крај :)

Овој и овој

Ocean's :D

Веројатно голем дел од вас користат Хром и денес имаат вакви проблеми со отварањето на торент сајтовите

Starting today Google Chrome is blocking direct access to several large torrent sites including KickassTorrents, Torrentz, ExtraTorent and RARBG. According to Google the sites contain "harmful programs" but the site owners are clueless as to what they've done wrong.

Еве како да се справите со проблемот

1.jpg

затоа приватен тракер му е мајката. Ќе се замарам јас со вакви срања сеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom