Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе и ти ле имаш пристап и дозвола да пишуваш на тема на која што е забрането за малоумни деца како тебе да солат памет на повозрасни. Јас ако напишам сигурен прелаз и ти ако си ептен плиток во тоа лејката ќе разбереш се буквално од збор до збор како што е напишано, а и плус од кај па ти толку знаеш дека не е сигурен прелазот и нема да искочи, само се тресеш од земја. Торрест тип? ХАХАХА абе оди легни си, 100% си изморен.
Дај бе земи пафни отпушти се, ако имаш нешто да пишеш во врска со темата пиши ако не одјеби.

Карлович да му земе сет на Мареј или тешко?

Вавринка +1.5
Гаске да земе сет
Ноле -1.5
Федекс -1.5
Марин - 1
Матек/Луси да земат сет
Посписил/Сок да земат сет
Пеја/Соарес да земат сет
Додиг/Мело да земат сет
------------------------------------------
Околу 3.1 квота
ОЛ ЍН[DOUBLEPOST=1436174913][/DOUBLEPOST]
Карлович да му земе сет на Мареј или тешко?
Не дека е многу тешко бе,до тај брејк мислам дека ќе стигнат,а таму се е можно..

Киргиос над 3.5 сета (1.45) дабл со Бердих над 3.5 сета (1.60)
исто и на Карло над 3.5 сета за (2.20) вреди да се проба

Мугуруза може да се проба 2ка. Од Возњацки ништо не зависи на мечов, цел турнир игра колку да го врати топчето во терен, ги добива противничките на нивни грешки, доста и беше до тука.

Троицки - Посписил 40.5 + мисла дека ни еден од двајцава нема капацитет да добие со 3-0 , а уште посигурен сум дека барем еден сет ке оди во тај брејк.

Што мислите за Џокович , Федерер , Мареј и Вавринка? Има ли и најмала шанса некој од овие 4ца да киксне денеска? Сакам да ги ставам за иладарче на бет365 , 1.45 коеф прават заедно.

Не би играл против Карлович со ваков разигран сервис на 1.1 коефициент.

Што му е на Киргиос бе мамата циганска да му ебам

Што му е на Киргиос бе мамата циганска да му ебам
Го удрија бубачките денес, не му се игра, посебно од кога го изгуби првиот сет, вториов цело време на сила игра, ако погоди арно, ако не ништо.

Го гледам другар... го гледам како ми зима 50 евра пошо не му се игра...

третиот гем само стоеше и не ги ни враќаше сервисите. циган глуп.

Го гледам другар... го гледам како ми зима 50 евра пошо не му се игра...

третиот гем само стоеше и не ги ни враќаше сервисите. циган глуп.
Седи бе, лани му сврте на Гаске од 2-0 на 3-2, исто на Вимблдон :D
Нека земе сет све му ебам, да го фатам над 3.5 сета.

Мртвиот Гаске какви топки погодува :boksix:

Последно уредено:
колку е мента воа Киргиос, сам си зборуе уште на минатите мечеви па и сеа кога го извади оној бекенд Гаске која фаца ја направи :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom