Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кеј,
одиш на интервју за работа и ти викаат: А за колку пари би работела? :facepalm:
А да ти акнам една? Ама ај пуста култура, се смешкаш и викаш па не знаммм :pipi:
Ако кажеш помалце од што мислат они ќе испадне дека не си амбициозен, не си го цениш трудот, ако кажеш повеќе па се преценуваш, па има други шо ќе работат за помалце тебе ако не ти одговара шо ти знам таму... И така ти текнува дека живееш во Македонија, треснуваш некоја минималка таму и у себе се молиш ``ај нека биде повеќеее``...

Драга,

Не ми е јасно она трендот или кој курац е, пошто вчера начекав три така облечени, па ваљда е тренд - кратки панталончиња и хулахопки месо боја одоздола на нозе. :facepalm:
Се познава од километар, у пм. За ладно не ќе да е, ваљда е за да се стегне тоа кожата и да не се познава целулитот.
Али помизерно нешто мислам нема. Или стегни гзот ко што треба, или не се прај пичка ипол и покриј тој дел чим ти смета. :toe:

Пак ќе се селиме. Пак генералки и остало.
Освен кафезот на папагалот ништо друго не ми е испланирано кај ќе стои.
Битно ќе се дешава нешто.

Draga,

izvini na latinicava. Se nerviram..pak se iznervirav za istata rabota po kojznae koj pat..se umoruvam veke..ne se mesaat babi i zabi. do koga ke se mesam tamu kaj so ocigledno NE MI E MESTO?! :place:

Кеј

Интересни ми се фациве наши што идат да работата во америка преку лето. Толку многу се потресуваат за 4ти лули што човек ќе помисли родени американци се. Дури ни американците не се трескаат колку нашиве што се потресуваат за 4ти јули. А 1 или 2 пати у животот биле во Америка.

Можам да ги разберам оние на Facebook кои наместо своето име и презиме, ставаат име и презиме на некој акционен херој, лик од цртан, маалска заебанција, некоја фраза, итн.

Можам да ги разберам и оние што по името ставаат „prv profil; vtor profil, n profil; univerzalen profil, napolnet profil, prepolnet profil, profil za na plaza, profil za prolet/leto“....

Можам да ги разберам и оние кои по стапувањето во брак си отвораат еден профил со жена/маж им, како Милена - Јоце Петроски.

Ама никако не можам да ги разберам оние што ставаат уште едно име и тоа ИСТО. Пример - Саздовска Ивана Ивана. :чда: Алоооооо????!??? Што е проблемов, кумот д`ткач бил? Имал OCD па морал да го повторува името? До топлово надвор ли е? Многу лекови ги отстранија од позитивната листа па поскапи станаа? Што?

Па нормално дека ќе се радуват на 4ти јули. На тој ден има и по 80% во дуќаните. Јас кога бев не можев да си поверувам на сопствените очи што се дешава. Патики од 20 долари, маици од 5 долари, шорцеви и фармерки по багатела цена. Јас како типичен Македонец одма штом видов гага се нафрлив. Не можев тој ден да се однесам до дома. Дури тогаш сфатив дека кај нас по продавници се одвива кражба. На патика пишано 30% попуст, а цената повторно е 100евра.

Драга, да ти сипам една вишновача (од 1964 ,годинава не ставив)
ми фали она времето,кога на секој прозор во куќите во Пајко маало и она карши него мое мало,имаше шишиња со вишни,
баш ова време пред Петровден, ред вишни-ред шеќер пола шише, па се полно со домашна ракија и се става на сонце.

Драа Кајгана

Појави ми се днска бетмен у кафе, или па днска сам пија кафе сс цфикери : D Koј како си га сфати нели. Недеља не е бе за работу, никако ич, нели. Отрусмо се од досаду,предозирасмо се сс кофеин и витамини. Од досаду и се пцувасмо назаебанциу сс колегу од Драчево,кумановац win : D
Е а дн ми га испуни најубава пица на сфет, фрути ди маре, братучетка ву на фрути ди сузе.
Ке ти га прикажу мој дн преко слике, нели ти си ми Драа, мој виртуелен дневник,али не онакф црвен голем кумуњарску дневник од школу, сеќаш се нели на дневник онј толик, што кд ке лупнеше професор од катердру,зшто бесмо немирни, кило прашина ке се дигнеше у училницу, вадеше звук како бас од електро хауз. Бриииииј кои филмови ми извираф за дневник од школу,нема могуќе
А ск слике, моја Драа Кајгана

Чудно бетмен кафе,кафе Саша Матиќ, кафе ала цфик за слнце
IMG_0816.JPG
Послеее иде дупење од досаду или такозвано хард кор пцување на заебанцију, драчефчанац vs кумановац
IMG_0818.PNG IMG_0817.PNG

Колко смо се смеале после овој не си сфесна, заплакасмо и двоицата од смеање.Значи ја у шанк он надвор и играмо кур, пцуемо се на заебанцију, левел хард кор геј пцување, нели не иде да си пцуемо род и сфашта.Ја сам тј папагал : D А он е мало дете

И пица фрхунац, врх он д топ он д врф, мејк мај деј
IMG_0820.JPG

Искрено не знам колку е ова точно,ама нека седи овде,секако повеќе ќе користи овде него ли на фб кај мене.
Nada MileticSTARI SKOPJANI Предупредување: До сите граѓани овие денови се појави криминална група која дели бесплатни приврзоци за клучеви и тоа на бензиски пумпи и паркиралишта. Во тие приврзоци има вградено чип , со кој криминалците имаат можност да Ве следат каде се движите, до вашите домови викендици, кога сте во движење, кога сте дома , а се со цел да ве ограбат. Се работи за романска криминална група која оперира по балканските земји. Ве молам известете ги вашите пријатели.

Филм за Марк Сендмен на ХРТ...можеби најдобро нешто што сум начекал на телевизија во последниве година дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom