Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Како попче ќе си се врати утре на тренинг. Некои новинари зборат дека, ќе му било срам од навивачите да се појавел пак :ROFLMAO: Како прво, навивачите, и ние и тие во Англија го разбираме зошто сака да си оди дома. Мајка, татко, женска, Мадрид, дома, бр. 1 голман за Шпанија, се` тоа добро. Тој изгледа не може да сфати дека ако толку го сака клубот негов, ќе ги платат тие 35 милиони фунти и со тоа автоматски ќе се сложат на „трампата“.
Без разлика што има уште една година од договорот, првотимски играч ниеден клуб не пушта туку - така.

Shaw and the model, Carla Howe, had been sending each other flirty messages, but she was apparently “disgusted” when the player asked if she and her twin sister, Melissa, would have a threesome with him.

На сред Светско и тоа. :D

Carla+Howe+Melissa+Howe+Howe+Twins+Out+Late+RyofFIkpaFvl.jpg

Види го ти малиот... :D

Не се знае, може да е би ама никако не го оправдувам неговиот стил на облекување, нека му одржи лекција Мата. :D Инаку има такви во Англија што сигурно се, пример еве.

https://vine.co/v/OlPIPlKwdAI

Клети курви! Не му дале. :D
па не знам дали знаеш како настанал зборот курва?
У старооо време пред барокот имало една шмизла од аеродром и на сите им давала и кога еден ден ,дечко од ново лисиче и побарал и и рекол ‘‘дај ми ма , ќе те носам у 7ца на хамбургер!‘‘
Оваа рекла Не
Овој рекол Курва!
-Така настанал зборот курва[DOUBLEPOST=1436134287][/DOUBLEPOST]Пречек ко циганче на сунет , oh!Wait :cautious:
[DOUBLEPOST=1436134949][/DOUBLEPOST]Ете ги дресовите , најофицијално
drs.jpg
Сеа па црвениот најповеќе ми се свиѓа

Последно уредено:
Не бе многу е грдо логово. Требало големината на логото да го направат како во времето кога водафон беа спонзори. Тогаш исто вака пишуваше водафон како што сега пишува шевролет ама знакчето беше помало.

црвено си е црвено ... бтв незнам дали доменеж дали таква изјава како што се врти по твитер и слично но ако дал нека си свирне еден кур(шум).

Не бе нема шанси да се овие, стари се сликиве, се вртеа февруар - март негде.[DOUBLEPOST=1436137258][/DOUBLEPOST]
Ед the red

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom