NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Смол бол ќе игра Клиперси наредна сезона.. ГС освои титула така па очекувајте многу тимови да го практикуват тоа.. Очекувам монстер сезона од Блејк ама за да стигнат далеку мора да земат уште неколку квалитетни играчи за од клупа.. Уште 2-3 играчи од рангот на Пирс и Ленс.. Диандре нека пуши кур, Далас пак кур ќе свиткат[DOUBLEPOST=1435963037][/DOUBLEPOST]Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA 4m4 minutes ago
Clippers could have $30M-plus in salary cap space next summer -- and become a real threat for Kevin Durant.

оф топик: Дали некој бил во Дизнилент?

Лејкерс и Њујорк најпаметно им е да се свртат кон играчи од Евролига :pos:. Толку да не сака никој со Мело и Коби да им додава :confused:

Рондо, Џош и Братучедот во иста екипа :uzi:

Од каде ова? Пуштај линкови не можам да најдам.[DOUBLEPOST=1435966917][/DOUBLEPOST]
Рондо, Џош и Братучедот во иста екипа :uzi:
Братучедот ќе се прилагоди. Рондо, Геј и Џош се другарчиња (од маало) ради тоа ќе функционираат. Е сега Карл може да е проблемот, ништо чудно да го летнат.

Од каде ова? Пуштај линкови не можам да најдам.[DOUBLEPOST=1435966917][/DOUBLEPOST]
Братучедот ќе се прилагоди. Рондо, Геј и Џош се другарчиња (од маало) ради тоа ќе функционираат. Е сега Карл може да е проблемот, ништо чудно да го летнат.
https://www.facebook.com/thebuzz.nba?fref=ts
Ако имаш фејсбук види на странава, мислам трет пост по ред е. Добра е страничкава, добри информации даваат.

Диандре без Пол мислам дека ќе биде како Стадемаер без Неш.
Моеше комотно да остане барем уште сезона у Клиперс и да игра у тим а не со повреден (и преплатен) Весли Метјуз, Чендлер Парсонс и 37 годишен Дирк од кој ваљда сеуште се очекува да биде главен поентер?

https://www.facebook.com/thebuzz.nba?fref=ts
Ако имаш фејсбук види на странава, мислам трет пост по ред е. Добра е страничкава, добри информации даваат.
Да, еве официјално
http://6abc.com/sports/rajon-rondo-agrees-to-join-sacramento-kings-on-1-year-deal/827006/
Ѕвер, ептен ми е ќеиф. Дивац до сега одлично ја врши работата.

Vcera i Matthews i Monta go odbija Sakto za pomali plati vo Dallas i Pacers. Deneska druga prikazna...vrven plej i dobar igrac za od klupa, bravo za Vlade. Ma da mislam deka falat uste nekolku promeni vo timot za da e kompetenten za vo pleyoff do vgodina.

Vcera i Matthews i Monta go odbija Sakto za pomali plati vo Dallas i Pacers. Deneska druga prikazna...vrven plej i dobar igrac za od klupa, bravo za Vlade. Ma da mislam deka falat uste nekolku promeni vo timot za da e kompetenten za vo pleyoff do vgodina.
Им останаа уште 10 милиони, осеќам уште еден добар потег. Ја би идел на Лу Вилијамс.

Искрено мерак ми е што полека полека се враќа Сакраменто,уште Лал да се врати,па и лошите момци,Бостон мање више.Па конечно да почне вистинското,да се исчисти од вештачки исфурани тимови.

Им останаа уште 10 милиони, осеќам уште еден добар потег. Ја би идел на Лу Вилијамс.

Не знам зошто, ама мене Лу Вилијамс ми е overrated. Некако премногу голем трошач на топки е и лош дефанзивец. Мислам дека Сакто има подобри опции на пазарот.

Искрено мерак ми е што полека полека се враќа Сакраменто,уште Лал да се врати,па и лошите момци,Бостон мање више.Па конечно да почне вистинското,да се исчисти од вештачки исфурани тимови.
Ќе се вратат и Лал и Сакто, полека ги градат екипите. Нема вечно Кливлент, GSW... да доминираат. Тоа се периоди, ќе се врати ривалството во Калифорнија.

Далас повторно направи конкурентна екипа, баш се надевав дека ќе паднат и тие како Портланд и ќе можи Јута сигурно да игра плеј-оф вака сега на хартија ќе има мртва трка мегу Јута и Пеликанс за 8мото место. Сакраменто мислам дека нема ништо да направат, не ми се верува дека Карл ќе ги склопи сите играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom