Wimbledon 2015

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Освојувач на Вимблдон 2015 мажи ?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 20 27,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 10 13,5%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 27,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 12 16,2%
  • Стан Вавринка

Гласови: 6 8,1%
  • Григор Димитров

Гласови: 0 0,0%
  • Кеи Нишикори

Гласови: 1 1,4%
  • Милош Раониќ

• Томаш Бердих

• Марин Чилич

• Жо Вилфред Тсонга

• Ник Киргиос

Гласови: 2 2,7%
  • некој друг

• Вкупно гласачи
    74
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај нека се изгуби Иснер одма од турниров.
Почна да ме нервира со сервисите,нема никакви поени и атракција.
Дастин Браун(Medrano) е измислен за него :D

Колку ми оди на живци Серена не е можно. Значи цело време глуми лудило, глуми незаинтересираност, надмоќност. Не знам како некој ја поднесува... губи тука 0-3 со 2 брејка во трет сет, едвај спасува жива глава... истото беше скоро цел турнир на Ролан Гарос.
Сепак има уште шанси за Ватсон, па навиваме за неа. :)

Преку курац од коментаторот на Чилич , уште малце да го извади и да дрка ти ебам дебилот гнасен да ти ебам.

Серена е лудачаааааа :icon_lol: , дај победи еднаш нормално , цел Ролан Гарос го истера со вакви мечеви.[DOUBLEPOST=1435948189][/DOUBLEPOST]Конечноооо Серена :vozbud::vozbud::vozbud:

Морам ова да го пишам. Црнчуга смрдена. Цел ебан Ролан Гарос беше ова, еве и сега.

Се гледаат и утре изглеа Иснер и Чилич.

Курац. Го реши за 5 минути.

Најјакa од се е рекламата за Тонус лебот кај хрватите. Ја направиле и на македонски, оти нели сеа ја даваат и тука нивната СК.. "Производ според лиценцата на руската академија" и "Тонус леб, за правилна исхрана на вашите деЦа"....со еден тврд, лош македонски. :LOL:

Па добро ти ако мислиш дека набројаниве играчи се на ниво на Федерер и Надал ок нека ти биде xD смешки ми е у иста реченица да ги ставам со Федерер а не па за споредба, дека имаат талент очигледно е, но не се константни во играта, ќе се истакнат на неколку не толку битни турнири и ќе испарат за наредна година, за разлика од Федерер на тие години или Надал, Ѓоковиќ, Мареј итн. што ги имаше малтене на секој турнир...

ЛОЛ
Моментално не се на ниво на Федерер, Надал и Ноле, многу нормално, млади се, деца, ама ти викам дека има добра иднина во нив. Пример земи ја претходната генерација, Димитров, Раонич, све се тоа цепеници кои веројатно никогаш во кариерата нема да освојат Слем или евентуално еден до два ако ептен им се поклопат коцките. Чорич е многу талентиран, само мора кондицијата да ја подобри. Ѕверев исто има страшни предиспозиции, за Рублев да не правам муабет, разорни удари има ова дете, и да не набројувам натака. Нормално, нема шанси сите овие да се развијат во топ играчи и да доминираат во иднина, али некој од нив ќе биде сигурно.

П.с. Изгледа само јас ја сакам Серена од подфорумов. :cautious:

Последно уредено:
Утре француското дерби кај мажите најизедначен и најинтересен изгледа. А и Марин со Иснер освежени може да земат уште по 10тина гема.

Во понеделник очекувам победа на Венус над Серена након 10 години.

Си има #тет жената

Нека има. Ај донт гив а фак. Како се понаша на терен... па да и сум како противник има шамар да и влепам. По селско однесување нема. Како делува онака ноншалантно, понижувачки, како се влечи по терен ти се чини дека игра во пустина на +50 степени, а не на Вимболдон. Вака сега делува дека е доста фер играч, пошто често ги добива натпреварите, видовме што се случи на УС Опен (нека ме поправи ако беше на некој друг ГС), кога и искара се на линискиот судија.
Имала тет. Ai, јас разбирам да има победнички менталитет, ама не можи бе брат, ти ако си толку доминантен цели еден слем и пол да се шлепаш со вакви победи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom