HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво картаџии :D
Ми дропна голден пропет велен, па сега се мислам да ја дастнам зашто немам ни силвана, ни рагнарос... имам антонидас, имам др.бум, имам вол џин(што е секако многу подобар од веленот, зашо веленот е комбо карта), имам алакир - лордот на ветриштата :D
Што би препорачале? Да крафтам Силвана или Рагнарос?
Јас би и двете :(
искрено ја би силванас :D

Здраво картаџии :D
Ми дропна голден пропет велен, па сега се мислам да ја дастнам зашто немам ни силвана, ни рагнарос... имам антонидас, имам др.бум, имам вол џин(што е секако многу подобар од веленот, зашо веленот е комбо карта), имам алакир - лордот на ветриштата :D
Што би препорачале? Да крафтам Силвана или Рагнарос?
Јас би и двете :(

Силвана, според мене би бил правилниот избор ако ја земеме во обзир моменталната мета многу повеќе корист ќе имаш од неа.

Илуминаторов можда е подобро да го играш во фриз мејџ место Хилбот, добро е за со Ајс Блок.

Вчера беше најавена нова експанзија, The Grand Tournament

The Grand Tournament е втора експанзија после Goblins vs Gnomes и ќе излезе во август. Ќе има над 130 нови карти, а веќе од наредна недела ќе може да се прави при ордер на пекови со што ќе се добива и кард бек. Целата експанзија се фокусира најмногу на hero power, а исто така внесуваат и нов keyword, Inspire. Inspire се активира при користење на hero power.

Еве ги картите кои беа покажани вчера

1.png
2.png

Мене ми е супер ова. Во последно време престанав баш активно да играм, и сега со новиве карти ќе има многу нови декови и начини на играње, па ќе биде интересно повторно да се игра.

Вориор добива 4 армор, прист 4 хил, а хантер 3 демиџ. Фак хантерс :kuracc:

Ај пишете ми BattleTag по приватна да ве додадам, да се пробаме. :)

ке може да се купуваат со голд бустери од новата екапсиа
?

Decki, formatirav I sea odnovo instaliram hearthstone I ne si znaev pw, go resetnav so email I se logiram I mi dava nov battle tag da napraam, se pusta igrata nov account od pocetok... Kako da si go vratam stariot?

Decki, formatirav I sea odnovo instaliram hearthstone I ne si znaev pw, go resetnav so email I se logiram I mi dava nov battle tag da napraam, se pusta igrata nov account od pocetok... Kako da si go vratam stariot?
На погрешен регион најверојатно се уклучуваш.

Back
На врв Bottom