S
staycalm
Гостин
еве и ова изглеј го фино еАко за вас презентираното на видеото е ок дефинитивно не ви треба упат слободно може да заминете врате су ви отворени. Што гледам ја на парадава: циркузанти облечени во недолична облека се глупираат и иницираат секс на улица и после како демек барале некакви права, ова за вас е дефиниција за либералност?! Немате никаква стратегија да се доближите до стрејт заедницата на правилен начин а најверојано и нема таков.
А "Мрш сеа" можеш на љубениот да му речеш, at the end of the day вие сте тие кои барате права а со таков однос мало сутра што ќе ве прифати некој...![]()

Јас иначе малце не гледам добро, ама ти малце повеќе од мене не гледаш, очигледно, или пак читаш само што сакаш да прочиташ. Ај прочитај ми го пак постот
Љубим те драга
ај сеа мрш по втор пат, пошо очигледно не разбирате друг речник, мора овој да го користам, јебига тоа е.
и не се замарајте да ми враќате веќе на постовиве, не планирам да се објаснувам со луѓе на кои шо не може некои работи да им се објаснат, и такви ќе бидат додека се живи.
Последно уредено од модератор: