Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Интересно ова,ама еве стигна деманд и од страна на играчот но и од страна на арапскиот клуб :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
^јас згрешив, ама и ти можеше поинтересна да ја направиш:cool:

btw, еве ги изјавите и на двете страни, како што гледаш убаво како луѓе пратиле деманТ:icon_lol:

Gervinho said claims he asked Al-Jazira for a private beach and helicopter were “all lies. I’m not interested in such things.”

The Roma striker had been on the verge of a transfer to the Abu Dhabi side, but it fell through yesterday with club sources blaming “obscene demands.”

Ivory Coast international Gervinho spoke to France Football and insisted it was “all lies.

“Helicopters, beaches, plane tickets? I don’t know where some information comes from,” shrugged the striker.

“I did not make any such request. When I sign a contract, I’m not interested in such things. Everything that was said about me was false.”

Al-Jazira also released a statement this evening confirming “negotiations with the player have stopped because of some technical details and not the demands of the player published by some media.”

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Шо читам, алпскиот Меси ќе одел да игра во англискиот Интер, или ова е уште една безвезе шпекулација

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Шо читам, алпскиот Меси ќе одел да игра во англискиот Интер, или ова е уште една безвезе шпекулација
Не е безвезе, точно е дека има понуда и е прифатена од наша страна ама останува уште Шака да каже да или не.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
Море бедотии, место да земат да се засилуваат, да направат поширок ростер на квалитетни играчи, тие запнале да ги продаваат. Му продолжуваат договор на Ранокија, а го продаваат Шакири на Стоук... но комент.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па сите напаѓачи со кои не поврзуваат се боље од Шакири.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Што заклучуваш бе ти. :D
Еден или двајца од Јоветиќ, Салах, Куадрадо и Мертенс сигурно доаѓа и сите тие можат повеќе да понудат од Шакири.
Jojo SI
Momo SI
Juan SI
Dries SI

Покрај Јојо и Момо ми изгледа најинтересно, жими сфе :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јојо им е SI освен ако не испозаебат нешто сами / со Сити :)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.169
Поени од реакции
18.196
Јојо им е SI освен ако не испозаебат нешто сами / со Сити :)
Де ако сакаш пријателкава твоја претстави ја и како другарка на Погба, па демек тој да и рече дека летово нема шанса да си замине од Јуве и да прекинат глупите муабети секој ден за истото.

Ако сакаш де.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom