Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Ред Бул Лајпциг се интересна екипа за праење кариера. Моментално у втора бундес лига, прилично богат клуб со сериозни амбиции за постанување гигант. Формирани 2009та година без никаков успех, оваа 14/15 сезона (мислам дека) за прв пат настапуваат во втора бундес лига.
Интересна екипа за праење историја за тие што практикуваат играње во еден ист тим.

Истотака и Лече е интересна екипа за водење, во 3-4 лига се наоѓаат моментално а во тим ги имаат Миколи и Москардели. Интересен предизвик за враќање на Лече у прва лига.

Ред Бул Лајпциг се интересна екипа за праење кариера. Моментално у втора бундес лига, прилично богат клуб со сериозни амбиции за постанување гигант. Формирани 2009та година без никаков успех, оваа 14/15 сезона (мислам дека) за прв пат настапуваат во втора бундес лига.
Интересна екипа за праење историја за тие што практикуваат играње во еден ист тим.

Истотака и Лече е интересна екипа за водење, во 3-4 лига се наоѓаат моментално а во тим ги имаат Миколи и Москардели. Интересен предизвик за враќање на Лече у прва лига.
Е ајде брат, почнувам со Лече, сериозен предизвик ќе ми биде да ги вратам у прва лига, јас поима немам повеќе од 2 играчи во тимот, како и да е, секако ќе згрешам некаде во составувањето на формацијата, тактиката, ќе го јадам немиен на 3-4 пати во најважните натпревари и ќе биде работата отидена. Друга работа е веќе тренинзите не беа тоа што беа, сега се укомпликуваа до безкрај, еве кога и да почнам јас сам да ги управувам тренинзите, ми следи дебакл во тоа Familiarity ако знаеш на што мислам, тоа цртата што се исполнува до крај или според мене тоа до колку е во играна целата тактика. Секогаш наместо цртата да иде во десно и покачува, таа се намалува постојано, небива јас сум аматер и од вчера играм па да не поставам добри тренинзи, ајде тоа интерфејс што го целосно променија не ми остава простор да уживам во играта, едноставно ми останува да симнам некоја испробана тактика, што ја бива за голови, доминација во играта, па да ја крадам и јас инаку сум обрал тикви со кој тим и да почнам.

Е ајде брат, почнувам со Лече, сериозен предизвик ќе ми биде да ги вратам у прва лига, јас поима немам повеќе од 2 играчи во тимот, како и да е, секако ќе згрешам некаде во составувањето на формацијата, тактиката, ќе го јадам немиен на 3-4 пати во најважните натпревари и ќе биде работата отидена. Друга работа е веќе тренинзите не беа тоа што беа, сега се укомпликуваа до безкрај, еве кога и да почнам јас сам да ги управувам тренинзите, ми следи дебакл во тоа Familiarity ако знаеш на што мислам, тоа цртата што се исполнува до крај или според мене тоа до колку е во играна целата тактика. Секогаш наместо цртата да иде во десно и покачува, таа се намалува постојано, небива јас сум аматер и од вчера играм па да не поставам добри тренинзи, ајде тоа интерфејс што го целосно променија не ми остава простор да уживам во играта, едноставно ми останува да симнам некоја испробана тактика, што ја бива за голови, доминација во играта, па да ја крадам и јас инаку сум обрал тикви со кој тим и да почнам.
Брат само Миколи и Москардели у напад, нема боље, сами ја тепаат играта. :icon_lol:

Иначе ја вака кога играм со непознати играчи, прво едно 20 минути ги проверувам играчите кој што игра, после праам тактика па пак ги отварам сите играчи да видам кој е за прва постава кој не е, праам прва постава па пак ги отварам играчите одбирам резерви за секоја позиција и така ми стојат доека не ги поднаучам малце од малце, на пријателските утакмици цело време со истите 11 почнувам и на полувреме ставам нови 11 и после веќе ги научувам отприлика кој е што е. Секако 1-2 играчи си купувам што ги знам и терам.

Иначе ич не ми се свиѓа играва, имам почнато со Интер ама не ми се игра некако. Тапа е. Може само со некоја добитна тактика да изигравам менаџер, купи продај, иначе неам сила да се нервирам со креирање тактики кои ретко кога успеваат ебате ишминканата игра.

http://www.fm-base.co.uk/forum/shar...deadly-circle-good-old-fashioned-4-4-2-a.html

Одлична тактика, почнав со Палермо досега 8мо место :) имав катастрофален старт со глупи тактики[DOUBLEPOST=1435097882][/DOUBLEPOST]

Ќе почнам сеа со нив интерсено ми звучи :)

http://www.fm-base.co.uk/forum/shar...deadly-circle-good-old-fashioned-4-4-2-a.html

Одлична тактика, почнав со Палермо досега 8мо место :) имав катастрофален старт со глупи тактики[DOUBLEPOST=1435097882][/DOUBLEPOST]
Ќе почнам сеа со нив интерсено ми звучи :)
Не е баш лоша тактиката, почнав со РБ Лајпциг, прво коло против Падерборн прво полувреме 0-0 а во второто 3-0 тепав со два гола во 74та минута со исти играч, прв пат ми се случува да видам ова на играта :D
Ова под неа тактика што е, поточно оваа http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-15-tactics/292326-v0lliz-433-v15-3-1-a.html по сликите што ги видов ми делува како да е подобра офанзивна тактика, ама по се изгледа дефанзивата е слаба.. Ме привлекува тоа сликата што ја видов 17-0 тепал со Јунајтед против Мидлзбро :D
Исто така има повеќе варијанти на формации, туку не ми се веќе прави нови сејфови, ми здосади само нонстоп да менувам тимови, па кој е расположен и може да ја испроба ако сака нека остави овде некои впечатоци како влече тактиката :D 25% и повеќе од сите голови највероватно паѓаат од корнери..

Ја поштувам 442 баш ќе почнам после, само клуб некој да ми текне.
Дајте некој предлог

Ја поштувам 442 баш ќе почнам после, само клуб некој да ми текне.
Дајте некој предлог
Bournemouth има прави играчи за таа формација :D[DOUBLEPOST=1435180050][/DOUBLEPOST]Да прашам оти ептен ова ме побрка на момент, играм германски куп против третолигашот Ален (до вчера беа во втора лига) и ме победија 2-1. Потоа наредна против Гројтер Фурт, исти резултат 2-1 за нив со скроз истата тактика, кај се оние победнички шутеви кон противничкиот гол, првите утакмици имав статистика од 29 шута од тие 17 беа во рамките на голот и 4 гола, противникот едвај 6 шута цела утакмица и ниеден шут во гол.. 50% беа блокирани, другите се над голот. Одеднаш се сменија коцките, јебем ле ти шта ми се деси наеднаш..
Дали има тоа удел на почетокот кога си креираш кариера и тоа каков менаџер да избираш, јас ставив најслабата лиценца и во двата дела со по 3 поени највеќе, изгледа дека ќе е до тоа највеќе, рангиран сум како анонимус и слаб менаџер, затоа и губам по се изгледа ако не е и до тактиката да не ја бива со тој тим..
Кое менаџерство го препорачувае, кое подобро.. Tactical или Tracksuit?

Последно уредено:
Sakam fm 2015 handheld da ja igram no igrata e so fake names. Moze nekoj da mi pomogne?

GzOoHgk.jpg

dddbd635141690876015675474_700wa_0.gif

Најофанзивниот тим што сум го имал на менаџерот досега.
English_Premier_Division_Overview_Profile.png

Како што реков еве и слики од сејфот со Алфретон и Македонија

img
img

Со македонија одлично ми тргна 3 порази и 1 нерешена , 2 порази од шпанија , 1 од словачка и нерешено исто со словачка и се квалификував директно за на европско....

img
img

Со афлретон прва сезона шампион во 6та лига сеа во 5 исто сум прв...Си гази тактитаката на Tinkerman...:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom