Чкартен AC Milan?
Луиз Адриано од Шахтјор во Ал Ахли.
Ај изјасни се поубаво...не сфаќам што сакаш да кажеш?Kjuti shto chitam deka Milan go dogovorile Bacca, sega znam deka sagllam nema shansi da go zemaat..
ваљда дека не го сака у Рома,пошо мислам дека он е за Рома.Ај изјасни се поубаво...не сфаќам што сакаш да кажеш?
Валда е сарказам,алудира на ситуацијата со Џексон Мартинез.И за него имаше инфо дека го договорил Милан,па искочи дека врска немало.Чим има инфо дека милан договорил некого,автоматски не испаѓа ништо од тоа.Моја претпоставка...Ај изјасни се поубаво...не сфаќам што сакаш да кажеш?
30години ги има начукано, а не е класа. шо ќе ти е во Јуве?Мммм на здравје нека им е Бака на Милан. Искрено многу го посакував во Јуве, али то не се деси. Сепак мило ми е што заврши во серија А, (не баш толку во Милан се зезам) али да, ме радува што ќе го гледам почесто догодина.
Eпа сеа и овој ако не е класа,тогаш кој е?Или ако не игра во Јувентус,автоматски не е класа?Бог да чува...30години ги има начукано, а не е класа. шо ќе ти е во Јуве?
Се надевам дека за ефтина пара ќе им биди од корист на Миланезите да се искачат погоре на табелата.
Нив им требаат вакви играчи повеќе отколку на Јуве. А јак Милан и треба на Серија А.
По што заклучи дека не е класа баш ме интересира?30години ги има начукано, а не е класа. шо ќе ти е во Јуве?
Се надевам дека за ефтина пара ќе им биди од корист на Миланезите да се искачат погоре на табелата.
Нив им требаат вакви играчи повеќе отколку на Јуве. А јак Милан и треба на Серија А.