Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Местевме за 8мо место.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Се работи за натпревари од оваа сезона од Серија Б.
На football-italia сабајле првата вест пишуваше дека се работи за сезоната 2013/14 во Сериа А кога Катанија се бореше за опстанок (неуспешно), последните 5 натпревари, па сега гледам се поправиле. Најверојатно тогаш биле претпоставки или избрзана информација.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
“Yesterday, the 100-year history of Parma came to an end,”

“To express my affection for the Gialloblu colours again would just be redundant. Still, I can’t help but think of the city and the fans, and send a hug to them, while hoping to see the Ducali in Serie A again as soon as possible.

“I love you all, and I’ll hold you forever in my heart. Ciao Crociati, see you again soon!”

Gianluigi Buffon

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
Ај нека каже некој од Миланезиве со кои играчи Инзаги имаше проблеми во соблекувалната?
Го знаеме Синиша што балкански карактер е, па ништо чудно да истепа таму некој ако му скурчи :')

И друго нешто да додадам... овој Ди Марцио го направивме легенда на форумов, сите почнаа да го следат без разлика за кој клуб навиваат :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пред недела дена: Џексон одбил многу клубови за да игра во Милан, меѓу кои и пар кои играат ЛШ.

Денес: Џексон ги одбра Атлетико Мадрид пошто играат во ЛШ.

:cautious:[DOUBLEPOST=1435137836][/DOUBLEPOST]Клип, лајкни пичко, не ми праи само "seen".

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Пред недела дена: Џексон одбил многу клубови за да игра во Милан, меѓу кои и пар кои играат ЛШ.

Денес: Џексон ги одбра Атлетико Мадрид пошто играат во ЛШ.

:cautious:
Абе, сепак проектот не му се допаднал.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812

Само ќе искоментирам дека ќе ги изнаебам оваа и сите други курви од Milan Channel а реметот може да почне пошо нема кај да бегаме.

На крај ќе ми сдосадите( :icon_lol: ) па ќе ве качам на кур и вас!

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299

Само ќе искоментирам дека ќе ги изнаебам оваа и сите други курви од Milan Channel а реметот може да почне пошо нема кај да бегаме.

На крај ќе ми сдосадите( :icon_lol: ) па ќе ве качам на кур и вас!
не ти е таа крива, не го правела таа проектот.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ај нека каже некој од Миланезиве со кои играчи Инзаги имаше проблеми во соблекувалната?
Го знаеме Синиша што балкански карактер е, па ништо чудно да истепа таму некој ако му скурчи :')

И друго нешто да додадам... овој Ди Марцио го направивме легенда на форумов, сите почнаа да го следат без разлика за кој клуб навиваат :D
Монтоливо, Де Јонг, Запата, Рами и Пацини,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom