Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.461
Поени од реакции
87.248
Да не се секирате...

Парма одсега во Серија Д ќе настпаува како "Парма 1913", главен човек на клубот ќе биде Невио Скала кој им беше тренер во раните 90-ти, а најверојатно од почетокот на сезоната ќе имаат буџет од 8 милиони евра, кој рака на срце не се малце пари, посебно за клуб кој настапува во 4 лига по јачина.... се појавиле многу спонзори кои сакале да го финансираат клубот, а еден од нив е и Пармалат (y). Планирано е и враќање на старото име и трофеите, но за тоа ќе почекаат, прво ќе треба да се искачат барем во Серија Б.

Ги чекаме назад во брзо време :icon_mrgr:

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Kjuti shto chitam deka Milan go dogovorile Bacca, sega znam deka sagllam nema shansi da go zemaat..

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.973
Ај изјасни се поубаво...не сфаќам што сакаш да кажеш?
Валда е сарказам,алудира на ситуацијата со Џексон Мартинез.И за него имаше инфо дека го договорил Милан,па искочи дека врска немало.Чим има инфо дека милан договорил некого,автоматски не испаѓа ништо од тоа.Моја претпоставка...

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Мммм на здравје нека им е Бака на Милан. Искрено многу го посакував во Јуве, али то не се деси. Сепак мило ми е што заврши во серија А, (не баш толку во Милан :P се зезам) али да, ме радува што ќе го гледам почесто догодина.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Мммм на здравје нека им е Бака на Милан. Искрено многу го посакував во Јуве, али то не се деси. Сепак мило ми е што заврши во серија А, (не баш толку во Милан :P се зезам) али да, ме радува што ќе го гледам почесто догодина.
30години ги има начукано, а не е класа. шо ќе ти е во Јуве?
Се надевам дека за ефтина пара ќе им биди од корист на Миланезите да се искачат погоре на табелата.
Нив им требаат вакви играчи повеќе отколку на Јуве. А јак Милан и треба на Серија А.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.973
Се надевам дека за ефтина пара ќе им биди од корист на Миланезите да се искачат погоре на табелата.
Нив им требаат вакви играчи повеќе отколку на Јуве. А јак Милан и треба на Серија А.
Eпа сеа и овој ако не е класа,тогаш кој е?Или ако не игра во Јувентус,автоматски не е класа?Бог да чува...

C

Castiel

Гостин
По што заклучи дека не е класа баш ме интересира?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.169
Поени од реакции
18.196
Секоја чест за момакот, ама Бриж и Севиља му се најголемите клубови во кои има играно. Некако ги поместувате границите за класа играчи кон долно ниво.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А по што па вие заклучивте дека еден факинг Бака е класа шпиц од типот на Агуеро, Руни, Суарез, Левандовски, Бензема и сл?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom