хмм ова со топлово чоколадо тие добар избор, а ова кока кола лајт и густи сокови ич тоа можеш некогаш да си дозволиш но гледајд а иизбегаваш посебно кока кола! неможам сега се да ти пренесам но кога би знаел што се содржи и какви статии нутриционистички се пишувани за кока кола и густи сокови би се фатил за глава!Не пијам и не сакам никакво кафе, преферирам густи сокови или Кока Кола Лајт во термини или ситуации кога други би пиеле кафе. Или евентуално (иако поретко) топло чоколадо.:smir:
Аххх Кафе
Јас сум кафе адикт. Обожавам турско кафе рано сабајле. За добро да функционирам во текот на денот и особено за добро да шмекам јас морам да се напијам и добро кафе. При самото варење на кафето јас го варам со љубов. Едноставно ставам лажица кафе...ставам лажица шечер и го гледам кафето и го шмекам така одозгора. Тоа ке се дигне значи дека е спремно. Го ставам у шољица и забележувам на самото кафе ми се напраило окце. Си викам охохо...некоја ме гледа. И онака...му намигнувам на окцето. Го пијам кафето лезетски. Откако ќе го испијам си ја вртам шољата ко женине за да си гледам
Кога и да свртам....што да видам!!! Све шмекерици со цицки на шољата. Стискам желба кај најголемата цицка...и што да видам....желбата ќе ми се исполни!
Аххх кафее...кој го измислил вечна слава нека има...
Некоја сака да ме види. Хммм...која ли е?....Делфинче...изгледа ти си тоа окце...м?:smir:ова со окцево ти е супер, ме :pos2: но тоа не ти е точно окцето значи некој сака да те види и запази која боја е! :smir: