PlayStation 4

Ме интересира ова:
Ако јас на цд-а имам некои игри и ги имам изиграно(пример Last of Us, Watch Dogs, AC Black Flag) и би сакал да играм некоја друга(AC Unity, Far Cry 4) која ја има некој другар исто на цд, дали може преку негов акаунт на мојот пс4 да се најавам и да ја играм таа игра без цд?
Или мора да го имам дискот, или мора таа игра тој да ја има купено но симнато на негов хдд па тогаш со помош на неговиот акаунт јас истотака ќе ја симнам на мојот хдд и ќе ја играм?
Не ми се јасни работиве.

Ме интересира ова:
Ако јас на цд-а имам некои игри и ги имам изиграно(пример Last of Us, Watch Dogs, AC Black Flag) и би сакал да играм некоја друга(AC Unity, Far Cry 4) која ја има некој другар исто на цд, дали може преку негов акаунт на мојот пс4 да се најавам и да ја играм таа игра без цд?
Или мора да го имам дискот, или мора таа игра тој да ја има купено но симнато на негов хдд па тогаш со помош на неговиот акаунт јас истотака ќе ја симнам на мојот хдд и ќе ја играм?
Не ми се јасни работиве.
Џабе сам си комплицираш :)
Ако имаш ДИСК, без разлика на која конзола ќе биде тоа или на кој акаунт, ти играта ќе можеш да ја играш, се што ти треба е да го имаш дискот (пример ако сакаш на твојата конзола, таму го ставаш дискот, ако сакаш на сосема друга, таму го ставаш дискот).
Ако другар ти ја НЕМА на диск, туку дигитал, тогаш за да ја играш играта ти треба user & pass од акаунтот што ја има играта. Тогаш со логирање на тој акаунт на било која конзола исто така можеш да ја играш играта.
Олеснителна околност е што ако сте двајца. Другар ти може твојот ПС4 да го направи како примарен на неговиот акаунт каде што ја има купено играта со тоа што подоцна ти ќе можеш да ја играш играта без тој да се логира. Просто кажано, него акаунтот ќе му биде слободен за користење, а истовремено можете и 2цата онлајн да играте.

Прашање како да го приклучам чудово во ѕид ми треба некој посебен приклучок како додаток или како?

Прашање како да го приклучам чудово во ѕид ми треба некој посебен приклучок како додаток или како?

Не сум некој експерт, ама мислам дека чудото треба во телевизор да го приклучиш. :D

Не сум некој експерт, ама мислам дека чудото треба во телевизор да го приклучиш. :D
Да експерти како тебе во тролање колку сакаш,абе тој за струја ало не тој шо оди во тв,немам јас таков приклучок во ѕид.Во стар стан од бабами живеам.

Да експерти како тебе во тролање колку сакаш,абе тој за струја ало не тој шо оди во тв,немам јас таков приклучок во ѕид.Во стар стан од бабами живеам.
Чекај малку, прашуваш како да го приклучиш во струја, зошто во ѕид не се приклучува :D. Ако прашуваш за во струја а имаш модел за Американски пазар, ќе си купиш конвектор од 220 на 110 волти.

Купи си ваков
AC-Power-Cable-Cord-PC046A-.jpg

кабел

Ме интересира имате ли проблем со спора брзина односно споро симнување на ps4, бидејки кај мене е ултра споро со 50mbps интернет :mad:

Ме интересира имате ли проблем со спора брзина односно споро симнување на ps4, бидејки кај мене е ултра споро со 50mbps интернет :mad:
Da, isto i kaj mene. Na moment downloadira so polna brzina, a nekogas epten sporo.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Дали има некој заинтересиран за мењање игри, ја имам Call Of Duty Advanced Warfare? Пишете ми по ПП или тука :)

Ја продавам The Order 1886 или замена со Lords of the Fallen...кој сака ПП :)

Ми донесоа сону 4 од Америка е сега ми прима само оргинали како можам да го декодирам и пиратерија да ми прима?

Дечки едно прашање. Моментално сум го Германија и го гледам овој одличен дил и се мислам дали да го порачам. Е сеа, за месец дена се враќам во нашата татковина нели и ме интересира дали ќе имам какви било проблеми со пренесување на плејкава? Некакво царинариње некакви срања што и да било. И дали се исплати да почекам и да си купам од кај нас, ватс јор адвајс?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom