Фан Клуб: Интер

Мело ако се зима, се зима за да се ојача клупата каде Интер имаше играчи ко Оби и Кузманович, така да од нив секако е поквалитетен, кога веќе тука се Кондогбија и Медел ( кој е инаку избран во тимот на групната фаза на Копа Америка ), Мело е солиден бек ап, увек игра со срце за тим и глуми лудило на терен, ги пали навивачите така да вакви играчи сакал некој да признае или не, се потребни у екипа, за кревање на атмосфера ...

Али пак ќе кажам, ако се земе, логичен потег е ова во ситуација кога пола клупа ќе си иде, нема да чини многу, а Манчини ќе го добие тоа што го сака ( имбула апсурд би било да се носи и да се даваат толку пари за место на терен каде се пополнети, а да биде користен за ротација ), ако успее да покаже солидни игри пуна капа, во Галатасарај воошто не беше лош, омилен им е на навивачите таму, ипак е стартер на шампион у турска лига, не е некоја чкљ лига па да се негодува зашто доаѓа и слично.

Во моментов ако се верува на медиумите, се преговара за Салах, евентуален негов потпис би значел супер напад за Интер со Шаќири, Салах и Икарди, Паласио замена и пак доаѓаме на тоа дека мора да се доведе уште еден кој би играл на позиција втор напаѓач, по потреба и бочно, во зависност од форматот али носењето на Салах секако би бил полн погодок и горе доле нападот би бил скоцкан и конечно ќе може да кажеме дека е адекватен за атак на скудето.[DOUBLEPOST=1435081278][/DOUBLEPOST]
Па ако е така шо кур го продаваат оби или здраве?Ако е за 3-4 опција они си се таман.Абе не џабе скептицизмот и неверувањето преовладувааа кај мене и покрај тоа што скап играч купија после кузнае колку време.Гарант на грб на ковачич или икарди ке падне и тој трансфер!
Не ме зезај, Оби и Куз таман за трета опција, може се таман, за Болоња, срамота е веќе такви играчи да се дел од Интер, Мело факт е дека е поквалитетен од нив, не е за перманетен стартер тоа секако, ама Манчини ко Манчини и во Сити така правеше, купуваше играчи со кои ќе може да врши ротации а нема осетно да го ослаби тимот, до душа Кондогбија е незаменлив, он ако не игра нема играч што би можел соодветно да го замени, ама Медел е ...

Мело ако се зима, се зима за да се ојача клупата каде Интер имаше играчи ко Оби и Кузманович, така да од нив секако е поквалитетен, кога веќе тука се Кондогбија и Медел ( кој е инаку избран во тимот на групната фаза на Копа Америка ), Мело е солиден бек ап, увек игра со срце за тим и глуми лудило на терен, ги пали навивачите така да вакви играчи сакал некој да признае или не, се потребни у екипа, за кревање на атмосфера ...

Али пак ќе кажам, ако се земе, логичен потег е ова во ситуација кога пола клупа ќе си иде, нема да чини многу, а Манчини ќе го добие тоа што го сака ( имбула апсурд би било да се носи и да се даваат толку пари за место на терен каде се пополнети, а да биде користен за ротација ), ако успее да покаже солидни игри пуна капа, во Галатасарај воошто не беше лош, омилен им е на навивачите таму, ипак е стартер на шампион у турска лига, не е некоја чкљ лига па да се негодува зашто доаѓа и слично.

Во моментов ако се верува на медиумите, се преговара за Салах, евентуален негов потпис би значел супер напад за Интер со Шаќири, Салах и Икарди, Паласио замена и пак доаѓаме на тоа дека мора да се доведе уште еден кој би играл на позиција втор напаѓач, по потреба и бочно, во зависност од форматот али носењето на Салах секако би бил полн погодок и горе доле нападот би бил скоцкан и конечно ќе може да кажеме дека е адекватен за атак на скудето.[DOUBLEPOST=1435081278][/DOUBLEPOST]
Не ме зезај, Оби и Куз таман за трета опција, може се таман, за Болоња, срамота е веќе такви играчи да се дел од Интер, Мело факт е дека е поквалитетен од нив, не е за перманетен стартер тоа секако, ама Манчини ко Манчини и во Сити така правеше, купуваше играчи со кои ќе може да врши ротации а нема осетно да го ослаби тимот, до душа Кондогбија е незаменлив, он ако не игра нема играч што би можел соодветно да го замени, ама Медел е ...
Po kojznae koj pat nema da se slozam so tebe :-D.Melo vo nieden slucaj ne smee da bide del od Inter!Mnogu golema neserioznost ke prikazat.Oni nemaat prva postava,pa za klupata ke se zamarale...Brozovic Guarin hernanes i obi treba da bide klupata.Mora uste eden zdrav igrac od sredina da zemat,kedira ke legnese za bespari kao djoker u poker

Не ми е јасно како се финансираат овие промени во тимот. Ми смреди нешто тука. Пак имаа голема загуба пријавено како резултат, а веќе се дадени сериозни пари за двајца играчи и очигледно се купуваат уште неколку. А во исто време и зделките за Шаќири, Брозович и уште некој треба да се реализираат од летово.
Изводливоста на целава операција очигледно зависи од тоа да влеземе во ЛШ уште од следната година (освен ако и ЛЕ не почнале да даваат поиште пари овие години), што е премногу ризично, со оглед на тоа дека Манчини и не е баш overachiever. Плус е голем притисок за човек што реагира како тинејџ-трудница кога е под притисок во работата (хинт: Кога испаднавме од Ливерпул, тоа со оставката).
А и во таков случај може да се случи да бидат санкционирани, ако добро ми текнува што беа тоа глупостите со Ферплеј, што пак ја става под голем ризик целава работа.
Така да веројатно е дека ќе има продавања на играчи. Охрабрувачки е што друиот црнец не го земаа па можда Кова и Икарди се, засега, нешто посигурни. Би било добро “жтрвите“ да бидат Хернанес и Гуарин, како што негде се спомнува, тоа би било веројатно најбезболната варијанта. Исто е охрабрувачки што конечно на некој во клубот му текна да се однесува разумно и да почнат прво да кешираат на непотребните играчи, како Оби, Кузманович, Андреоли и сл. Само ќе видиме што од тоа ќе испадне.

Ако успеат да најдат финансиски модел кај што го прават тимот што се најавува и се ослободат од играчите од кои немаат корист, тоа ќе биде фантастично завршена работа и сите ние ќе може да ги фрлиме антидепресивите низ прозор. Тоа би било тим што има капацитет да игра за титула, што со Манчини значи дека има капацитет да се бори за ЛШ.
Јасно ми е каков криејтив акаунтинг пробуваат да направат со позајмициве и одложените трасфери, ама тоа значи дека и станува поризичен целиот план, зошто си ги заложуваат следните години за оваа што претстои. Од една страна добро е што се има план, ама од друга страна ако усереат и следната година со Манчини, и Кова и Икарди и женска му, па дури можда и Манчини (I know........ I'm crying inside as well) ќе фатат авионот.

Po kojznae koj pat nema da se slozam so tebe :-D.Melo vo nieden slucaj ne smee da bide del od Inter!Mnogu golema neserioznost ke prikazat.Oni nemaat prva postava,pa za klupata ke se zamarale...Brozovic Guarin hernanes i obi treba da bide klupata.Mora uste eden zdrav igrac od sredina da zemat,kedira ke legnese za bespari kao djoker u poker
Работата е што Манчини доставува список, они се водат по истиот, не е сигурно Тохир или Аусилио тој што оди по Мело, Манчини ако го сака ја нема да му замерам во секој случај колку и мене да не ми прави мерак играчот, зашто до пред некоја година кукавме управата да не е таа што ке им носи играчи на тренерите, туку обратно.
Башка Кондогбија, Салах ако го донесат, па не Мело, можат комотно и Фламини од Арсенал да го земат ако сакаат, најбитно е првиот тим да е доволно јак за скудето, а замените да бидат кадарни да покријат на терен кога првотимците ке се одмараат или ке бидат повредени, а Мело е кадарен тоа да го направив на позицијата на Медел зашто и двајцата се копачи.
Куз, Оби не се ни деструктивци, исто и Броз ( овој ќе остане и ќе биде замена на Кондогбија, гуарин мислам дека ќе го продаваат а и он исто не е деструктивец ) друг не ми ни текнува од моменталниов Интер кој би можел таму да игра а Манчини јебига, сака да има копач у тим и тоа е тоа.

Се гледа дека се работи плански, Мело и Брозгара ќе бидат бекап варијанти за Медел и Кондогбија.
Во напад се бараат играчи што можат да играат на две позиции, крило и полушпиц во зависност од формациите што ќе се играат 4231/4312, затоа се атакува на Салах и Перишиќ.

Ја мислам дека на крај вакво нешто ќе скоцкаат.

Ханда/Карицо​
Монтоја/Дамбросио-Миранда/Видиќ-Муриљо/Хуан-Сантон/Додо
Медел/Мело-Кондогбија/Броз​
Шакири/Паласио-Ковачиќ/Хернанес-Салах/Перишиќ
Икарди/Пинила
Ме боли кур, омилен ми е Пинила.:D
Гуарин, Оби, Куз, Нагатомо, Андреоли, Ранокија нека го сместат за Перишиќ па и Хернанес нека лета ако стигне интетрсна понуда.

Ова е топ екипа според мене.

може да дишете на раат,Мело се договори со Севиља и ќе игра за нив.

Интер се договорил со Челзи и со агентот на Салах за да потпише за нас,останува уште Салах да одлучи каде би сакал да игра,дали да дојде во Интер или да продолжи во Виола.

На Интер проблемот од секогаш бил креативноста на средниот ред и вие тука ги продавате Хернанес и Гуарин (дечкото имаше доста асистенции), а ги задржувате Медел-Брозовиќ-Мело како соодветни замени во средина...

Па ако ни ги отсечат крилата, а тоа сигурно ќе биде зашто во Италија крилата слабо просперираат, кој ќе креира шанса? Медел?

Нема да заминат и двајцата, плус МОРА да остане и Ковачич, па и Шакири може да игра плеј.

Јас не сум некој голем љубител на Салах, но во споредба со еден Перишич (кој исто така с е споменува како потенцијално засилување) мислам дека е класа. Не знам што се случи со Гвадрадо, на почетокот дури и имаше шпекулации дека е завршена работата со помош на Мурињо...

Исто и Бијабијани е добра опција за на клупа, и онака може да се земе за 0 евра.

Кузмановиќ најверојатно во Ватфорд.Испратиле понуда и игледа ќе биде прифатена,само да се ослободат од вишокот играчи.
Саутемптон пак испратил понуда до Бенаси,околу 8 милиони.
Што знам,Саутемптон има јака младинска школа,да не виделе нешто во Бенаси што не го гледаат стручњаците во клуб што се,а знаејќи ги трансферите во минатото...

8 милиони за Бенаси се многу, сега, но дечкото и кога беше кај нас ветуваше многу, не сум го гледал последниве 2 години, но имал 25 настапи лани за Торино, и претходно 20 во Ливорно. Познавајќи не нас, ќе ја прифатиме понудава...

Инаку Миранда и Мурило не се уште земени така? Ништо официјално?

Након Копа Америка ќе ги официјализираат.

Тебе ова Аусулио ти кажа или? :D
Тохир, дојава из клуба. :cool:
На Копа Америка дека се и двајцата, затоа не ги умараат со официјализирање, сликање со дресови, курци палци. Иначе земени се и двајцата и ќе дојдат.

Тохир, дојава из клуба. :cool:
На Копа Америка дека се и двајцата, затоа не ги умараат со официјализирање, сликање со дресови, курци палци. Иначе земени се и двајцата и ќе дојдат.
Кажи му на Тохир нека лета за Чиле, нека ги потпиши да не изиграат квалитетно, па да ви бараат повеќе пари. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom