Фан Клуб: Интер

Сантон не си оди бе што ви е на вас.

Џонтра,дувај го сине,неам намера да гледам балкански Интер,дај да земеме нешто од нацистите,добро ќе ни дојде,гол играч е тој маме му ебам :D

Шаќири сигурно останува во Интер.
Наводно Салах дал позитивни сигнали преку својот агент дека можно е да си остане во Фиорентина, и дека побарал покачување на платата.

Големи се шансите и овој Имбула да го земеме.. на едногодишна позајмица и откуп за 19 милиони.

Ќе го дадеме Ковачич ако го дадете Кутињо и 15 милиони...

Ќе го дадеме Ковачич ако го дадете Кутињо и 15 милиони...

Не ставај сол на рана ..... коа ќе ми текне дека за 10-12 милиончиња им го шитнавме Коутињо (ако не сум истрипал) ми се сере ......

Сеа им вреди 40 милиони, главен играч им е и плус во тимот на Премиер Лига е. Во Бразил си стана стнадарден, така ако ги почастиме и со Ковачич не знам тогаш што треба да и се направи на управата... Него Кутињо го имаат го земаа и Фирмино, од кај сеа и Ковачич кај ќе им игра?

Сеа им вреди 40 милиони, главен играч им е и плус во тимот на Премиер Лига е. Во Бразил си стана стнадарден, така ако ги почастиме и со Ковачич не знам тогаш што треба да и се направи на управата... Него Кутињо го имаат го земаа и Фирмино, од кај сеа и Ковачич кај ќе им игра?
Ковачич главен плеј, Фирмино како АМ или крило, а Кутињо строго лево крило :)

^ Прво Кутињо, па Ковачич, сега и фан клубот, што следно ќе ни земат? Манчини? Само преку моето полумртво, соврешено обликувано тело!!

Не, ја на пример немам никаков интегритет, ако се спремни да го земат и Икарди заедно со Кова, јас уште од следниот ден почнувам да ја учам YNWA и почнувам да учам да се карам со оние од Манчестер.
Најверојатно нема да ме прифатат на почеток, ама имам нешто пари на страна, така да i'll buy their love.

^ Прво Кутињо, па Ковачич, сега и фан клубот, што следно ќе ни земат? Манчини? Само преку моето полумртво, соврешено обликувано тело!!

Не, ја на пример немам никаков интегритет, ако се спремни да го земат и Икарди заедно со Кова, јас уште од следниот ден почнувам да ја учам YNWA и почнувам да учам да се карам со оние од Манчестер.
Најверојатно нема да ме прифатат на почеток, ама имам нешто пари на страна, така да i'll buy their love.

Торпедо, јеси ли то тиииииииииииииииииииииииии стара љубавиииииииииииииииииииии

Доаѓа и некојси Имбула за 1мил позајмица со оврска дека ќе биде купен за 18/19 мил. Мело не доаѓа во овој случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom