Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Аи ама си го дупат :Д
11140275_1108113959201937_2976615716235367871_n.jpg

Аи ама касниш. Бар оваа да ја ставеше :D

11329886_10155662199395363_7336819138891154701_n.jpg

Ало, не сум ти јас за Арсенал па да ми се курчиш вака.
Иначе, сега ја начекав сликава, прв пат. Веројатно прошла тука пред 2 сезони, кога не ја ни пратев серијата а оваа со Дрогон ја видов и мислев дека е прва таква слика направена, со „лигавење“.

Бран изгледа ќе има најголема улога во борбата против Белите Шетачи. Во финалето на трета сезона кога се сретнаа со Сем, тој им кажува дека ниту Најтс вач, ниту кралевите од вестерос нема да можат да ги запрат, и ги прашува зарем вие ќе ги запрете??
Мислам дека Бран после тренингот ќе може да му влезе во умот на главниот од шетачите, и така да ја контролира цела војска!!
или па ќе ги контролира змаевите и ќе ги поебе сите шетачи!!

Најјаката „претоставка“ што ќе се деси у следната сезона, од рандом reddit-ор:

Prince Doran is about to execute Ellaria Sand, but then Obara Sand tells him a story about how Oberyn Martell was her father and that she fights for Dorne. Then Tyene takes off her shirt and tells Doran all he needs is some bad pussy. The other one whips her whip and goes "HIYAAAA!"

:pos:

Само ова ти е утка. Тирион беше жртвено јагне. Дури и самата Серси кажа дека Џофри беше monster, па што останува за другите да мислат? Затоа, реално, никој не го заболе тогаш кој е убиецот на Џофри, а тие што беа на моќ не го сакаа Тирион, и затоа пробаа да го елиминираат кога им се намести баш на пуна онака.

Главната цел на Тајвин беше со судењето на Тирион индиректно да го убеди Џејми да ја напушти гардата за да му биди наследник, да се ожени и во светот да донесе мали ланистерови ѓаволчиња, ова де, лавчиња . Тирион ќе беше приморан да го „признае’ злоделото, потоа фино лепо испратен горе на ѕидот т.е елиминација. Планот на Тајвин пропадна кога ѕверчето побара двобој :pistoldz:

Probably the best Game of Thrones theory. You'll shit bricks!

Абер нема ова, ама пристапот е интересен. :D

best friendzone gift eveeeerRRR....dobar muabet e taka od gledna tocka deka so zrtvuvanje na dani nema da ostane ni eden lik od prva sezona :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom