Секс школо

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Добро бре мајку му, до кога ќе ве учам се одново
кај (си) го бутал таму бре, па дури не зне ни дали го истресол
ај сега оди повторија лекцијата за Д..... и бутај и треси ич гајле да си немаш, па кажи натаму, не кри.

Keepitreal

И сега ?....
Член од
18 септември 2012
Мислења
386
Поени од реакции
371
Ај малце помош, значи сексуално активен сум 6 години али чудовo прв пат ми се дешава. Значи на сред однос го извадив и завележав дека oд вагината и течи нешто а и кај мене беше многу влажно ( премногу ). Не се работи за прскање ( squirt ) нити пак свршив јас. Му се има ова десено на некој, а људи ?

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
49.348
Ај малце помош, значи сексуално активен сум 6 години али чудови прв пат ми се дешава. Значи на сред однос го извадив и завележав дека пд вагината и течи нешто а и кај мене беше многу влажно ( премногу ). Не се работи за прскање ( squirt ) нити пак свршив јас. Му се има ова десено на некој, људи ?
си и мочнал, биди жив и здрав :icon_lol::icon_lol:

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Ај малце помош, значи сексуално активен сум 6 години али чудовo прв пат ми се дешава. Значи на сред однос го извадив и завележав дека oд вагината и течи нешто а и кај мене беше многу влажно ( премногу ). Не се работи за прскање ( squirt ) нити пак свршив јас. Му се има ова десено на некој, а људи ?
Предсемена знае да цеди ко луда некад. Цела среќа не е толку богата со сперматозоиди, не би требало гајле да имаш.
Освен ако не си ептен, ептен баксуз.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Може она е била подмачкана. :icon_mrgr:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Ti od kaj znaes ma?
Mi imat kazuvano drugarki. :P

Toa sigurno ama uste mi e rano vaka prasuvam da ne e nes opasno zatoa :)
Abe.. tehnicki ne e zdravo, ima bakterii u usta sto bi bilo loso tamu dole, i obratno neli. Kondomi za oral koga ima...

Ama po taa logika i ne treba da diseme radi stetni stvari u vozduh.

Ako nejkes da te boli glava, imas durex lubrikantcinja za pomalku od 200 denari vo site supermarketi. Stavas na kasa i begas.

Член од
19 јули 2014
Мислења
98
Поени од реакции
3
si cetkam zabite i gleam da ne jadam pred toa i posle se mijam ...kolku tolku se pazam znaci i toa e nekoja opcija :) fala za odgovorot[DOUBLEPOST=1437635896][/DOUBLEPOST]j
Mi imat kazuvano drugarki. :P

Abe.. tehnicki ne e zdravo, ima bakterii u usta sto bi bilo loso tamu dole, i obratno neli. Kondomi za oral koga ima...

Ama po taa logika i ne treba da diseme radi stetni stvari u vozduh.

Ako nejkes da te boli glava, imas durex lubrikantcinja za pomalku od 200 denari vo site supermarketi. Stavas na kasa i begas.

RML

Член од
24 август 2014
Мислења
3
Поени од реакции
0
Deckoto ne svrsi vo mene duri mu omeknuse za vreme na odnos. Koga go izvadi i otide do wc za da si svrsi racno zabelezavme prozirna kapka na vrvot od penisot. Me plasi da ne e predsemena i da ne isteklo prethodno vo mene?

Kajgana Shop

На врв Bottom