Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Чим три години ја молиш ич не пробувај со една чаша. Дај и шише нека испие може ќе заборави колку си ја напнал досега и можеби ќе пројави желба за секс.

Или самиот не знае колку време се заедно или лаже. :D

23 април 2014 - две години
12 октомври 2014 - година и нешто
28 ноември 2014 - 2 и пол години
1 април 2015 - 3 години

3 години и уште не си ја пецнал. Аман бе деца оти од толку мали фаќате девојки/дечковци. Само џабе се нервирате и си ја губите младоста на телефон.

mi treba vasa pomos
Drugarka vcera imala odnos so decko i iim puknal kondomot,ama ne znae dali toj svrsil vo nea ili ne denes ke kupi apcinja i ke se napie.Sakam da mi kazete kolkavi se moznostite da ostane bremena dokolku se napie anti bebipiluli.
Антибеби пилули се пијат пред односот, не после. Она што и треба на другарка ти е таканаречената „пилула за ден потоа“. Али јас лично не препорачувам користење на ваквите таблети. Подобра опција е да го праша дечкото дали свршил во неа. :)

Антибеби пилули се пијат пред односот, не после. Она што и треба на другарка ти е таканаречената „пилула за ден потоа“. Али јас лично не препорачувам користење на ваквите таблети. Подобра опција е да го праша дечкото дали свршил во неа. :)
[DOUBLEPOST=1434620189][/DOUBLEPOST]Rabotata e sto ne znae ni on

[DOUBLEPOST=1434620189][/DOUBLEPOST]Rabotata e sto ne znae ni on
Тогаш апче за ден потоа. Во некои аптеки ги даваат без рецепт, во некои не. Али прилично го пореметуваат организмот, нека се информира прво другарка ти за ефектите кои може да ги предизвика.

Тогаш апче за ден потоа. Во некои аптеки ги даваат без рецепт, во некои не. Али прилично го пореметуваат организмот, нека се информира прво другарка ти за ефектите кои може да ги предизвика.
A ako ne se napie apce sto da pravi ima li nekoe drugo resenie?

За 3 недели ќе почне примитвно срце да му чука во ембрионален развиток, или сега „ден потоа“ апче, или бокс у стомак за 3 недели. Шала на страна моментално за да го спречи развивањето на морулата треба да земе или апче или абортус за некое време. Од апчето ќе и се пореметат хормоните ама по некое време ќе се врати во нормала.

За 3 недели ќе почне примитвно срце да му чука во ембрионален развиток, или сега „ден потоа“ апче, или бокс у стомак за 3 недели. Шала на страна моментално за да го спречи развивањето на морулата треба да земе или апче или абортус за некое време. Од апчето ќе и се пореметат хормоните ама по некое време ќе се врати во нормала.
A ako zeme apce sto posto nema da ostane bremena?

Има. 9 месеца потоа, на бокс, па нека ВИ е здраво и живо и мекици да чувате ќе напраиме Кајгана собиранка кaj тебе дома :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom