- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.858
- Поени од реакции
- 10.230
ќе го полните со мотивацијаЌе ми биде криво кога ќе го полниме на Емирати и Стемфорд, ама тоа е.
ќе го полните со мотивацијаЌе ми биде криво кога ќе го полниме на Емирати и Стемфорд, ама тоа е.
Тоа плус, сега у клуб со историја. Бем му сунце.ќе го полните со мотивација
Пред се во класа клуб.Тоа плус, сега у клуб со историја. Бем му сунце.
Кој му гарантира трофеи секоја сезона.Пред се во класа клуб.
Manchester United also have a strong home-grown contingent which includes Wayne Rooney, Chris Smalling, Phil Jones, Michael Carrick, Ashley Young and Jonny Evans, while Southampton’s Nathaniel Clyne is also believed to be a transfer target.
Па најпрво они беа заинтересирани. Сега сигурно ви оставија еден месец да се радувате и да се натегате вие со Сотон за цена и на крај ќе си искешираат колку треба и готовоManchester United also have a strong home-grown contingent which includes Wayne Rooney, Chris Smalling, Phil Jones, Michael Carrick, Ashley Young and Jonny Evans, while Southampton’s Nathaniel Clyne is also believed to be a transfer target.
Па е меѓу кандидатите ама не знам зошто има муабети дека се премислиле нешто кога очајно ни фали десен бек. Моментално за ниту еден десен бек нема шпекулација.Manchester United also have a strong home-grown contingent which includes Wayne Rooney, Chris Smalling, Phil Jones, Michael Carrick, Ashley Young and Jonny Evans, while Southampton’s Nathaniel Clyne is also believed to be a transfer target.
Најново е дека ќе пробале да го симнат до 11м фунти. Смешки се америве со ценкањево, жими сфе.Па е меѓу кандидатите ама не знам зошто има муабети дека се премислиле нешто кога очајно ни фали десен бек. Моментално за ниту еден десен бек нема шпекулација.