ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа дојдов да го пишам сеа :D
Oва го немав видено досеа, ги фатив последните 2 гема само и глеам статистика на Мареј. 45 винери и 6 неизнудени. :eek:

10371572_10152952578396966_7262414263791880432_n.jpg

Некој му пишал He doesn't look that happy about your win. :pos:

Некој му пишал He doesn't look that happy about your win. :pos:

Го договара за у Челзи.

Троицки со Инсер пцуе, вика "Тамо пичко (пиздо)", овај коментаторот го правда вика "Троицки реко тамо сам требо". :pos:

Што се случи со Кеи? Каков сречко е Сепи, и Монфис и Нишикори му предадоа.

Глупиов Хрватски коментатор, веќе 5ти ден со ред, кога игра Мареј, кажува како Родик изјавил дека тревата на Квинс за него била најдобра.

Сеа како ќе го исплеска Федерер за тоа шо го победи на АО :D

Треба да се донеси правило, сите тениски терени во Британија, да бидат покриени со кров.

Јас би донел поубаво правило, да се забрани тенис во Британија, освен завршниот Мастерс кој се игра во сала. Ти ебам тоа мртвиот остров, секој ден им врне, каков живот имаат тие бе? Ја би збеснал таму да живеам...

Јас би донел поубаво правило, да се забрани тенис во Британија, освен завршниот Мастерс кој се игра во сала. Ти ебам тоа мртвиот остров, секој ден им врне, каков живот имаат тие бе? Ја би збеснал таму да живеам...

Е не бе ќе се вариме во Скопје. :D Се вратив Охрид вчера па некако сум жив. Хаха.

Да не одам ептен оф топик, утре Федерер си тепа лаганица ваљда пошо некако турниров му е ептен мил. Слушнав дека имал и договор да игра на него до крајот на кариерата, секако доколку е здрав. :)

Следната недела се играат WTA Eastbourne и ATP Nottingham, во паралела, почнувајќи од понеделник ќе се играат и квалификациите за Wimbledon 2015. Верувам сите знаете, специфични се поради тоа што третото коло кај мажите се игра до 3 добиени сета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom