Џ
ЏинЏер
Гостин
Tоа да, ама чим и е толку итно на девојкава, не верувам дека сакал сам да и кажеНајдобро е сам да ти го каже. Испробано
Tоа да, ама чим и е толку итно на девојкава, не верувам дека сакал сам да и кажеНајдобро е сам да ти го каже. Испробано
Значи крие нешто!Tоа да, ама чим и е толку итно на девојкава, не верувам дека сакал сам да и каже
Уште ли не сте направиле заеднички фб профил.Ve molam za pomos mnogu mi e itno..Sakam da gi sledam porakite telefonot fb na decko mi na programite kako sto se higster mobile,keylogger no ne mi e jasno kako odat tie raboti sto treba da napravam kako da instaliram,potrebno li e da instaliram na negoviot telefon?
Ve molam pomognete mi navistina mi e itno
Dobro e sto vaka ti tekna barem tebe na poseriozno rabotava da bideAј сега озбилно на темава.
Довербата е клучен елемент на било каква врска.
@Poly , самото тоа што си решила да му ја нарушиш приватноста на дечко ти, треба да ти е знак дека нешто не штима меѓу вас.
Еве, да претпоставиме дека добиваш пристап до неговите пораки. Има две можности:
а) да најдеш нешто што ќе ти ги потврди сомнежите (пошто нели, не би барала начин да го шпионираш ако немаш сомнежи) и доколку си паметна да ја прекинеш врската.
б) да не најдеш ништо, и доколку е паметен да ја прекине врската поради тоа што си се спуштила толку ниско со проверувањето на пораки. (под претпоставка дека ќе дознае)
Значи, со тоа што ќе му ги провериш пораките, во секој случај губиш.
Подобро поразговарај со него за тоа што те мачи. Ќе се изненадиш колку можеш да откриеш од реакциите и говорот на телото на машко соочено со директно прашање.
wtf e so prasanjevo be?Колку години имаш многу ме интересира ?
женските не шврљаат?Abe ja vi kazuvam kako e vo realnosta, pa sea vie kako sakate. Ostaj ti kako treba da bide.
Vo vasite krugovi na prijateli mozda taka e - prva karanica - raskini, nesto sumljiv e - raskini, ja izvaral - raskini, nemas doverba - raskini. Epa ja od so gi znam lugevo u realnost, niedna ne mu raakinala na deckoto samo zaso i bil sumljiv ili snemala doverba. Bas obratno, znam poise so ostanale zaedno iako znaat deka cat pat svrlja i slicni stvari.
Ti ako taka gleas na rabotite, demek detska rabota, turi mu pepel na 99% od brakovite, posto retko koj brak ostanuva veren, nekoj nekogo barem ednas ke izvara, bekoj na nekogo barem ednas ke mu se stori sumljiv. Za storuvanje sumljiv ne se raskinuva odma, treba prethodno da se proverat nekoi raboti...
Pa od praksa so znam - poretko, ama ima i takv varijanta, ne vikam ne.женските не шврљаат?
абе они светици сеPa od praksa so znam - poretko, ama ima i takv varijanta, ne vikam ne.