Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Ve molam za pomos mnogu mi e itno..Sakam da gi sledam porakite telefonot fb na decko mi na programite kako sto se higster mobile,keylogger no ne mi e jasno kako odat tie raboti sto treba da napravam kako da instaliram,potrebno li e da instaliram na negoviot telefon?
Ve molam pomognete mi navistina mi e itno :cautious:
Уште ли не сте направиле заеднички фб профил. :cautious:

Џ

ЏинЏер

Гостин
Aј сега озбилно на темава.

Довербата е клучен елемент на било каква врска.
@Poly , самото тоа што си решила да му ја нарушиш приватноста на дечко ти, треба да ти е знак дека нешто не штима меѓу вас.
Еве, да претпоставиме дека добиваш пристап до неговите пораки. Има две можности:
а) да најдеш нешто што ќе ти ги потврди сомнежите (пошто нели, не би барала начин да го шпионираш ако немаш сомнежи) и доколку си паметна да ја прекинеш врската.
б) да не најдеш ништо, и доколку е паметен да ја прекине врската поради тоа што си се спуштила толку ниско со проверувањето на пораки. (под претпоставка дека ќе дознае)

Значи, со тоа што ќе му ги провериш пораките, во секој случај губиш.
Подобро поразговарај со него за тоа што те мачи. Ќе се изненадиш колку можеш да откриеш од реакциите и говорот на телото на машко соочено со директно прашање.

Член од
19 јуни 2015
Мислења
2
Поени од реакции
1
Aј сега озбилно на темава.

Довербата е клучен елемент на било каква врска.
@Poly , самото тоа што си решила да му ја нарушиш приватноста на дечко ти, треба да ти е знак дека нешто не штима меѓу вас.
Еве, да претпоставиме дека добиваш пристап до неговите пораки. Има две можности:
а) да најдеш нешто што ќе ти ги потврди сомнежите (пошто нели, не би барала начин да го шпионираш ако немаш сомнежи) и доколку си паметна да ја прекинеш врската.
б) да не најдеш ништо, и доколку е паметен да ја прекине врската поради тоа што си се спуштила толку ниско со проверувањето на пораки. (под претпоставка дека ќе дознае)

Значи, со тоа што ќе му ги провериш пораките, во секој случај губиш.
Подобро поразговарај со него за тоа што те мачи. Ќе се изненадиш колку можеш да откриеш од реакциите и говорот на телото на машко соочено со директно прашање.
Dobro e sto vaka ti tekna barem tebe na poseriozno rabotava da bide:cool:
Vaka ,se bese vo red dodeka jas ne pocnav da se somnevam,a pocnav poradi negovoto odnesuvanje koe se menuva sekoj den se poveke .Nemozam da najdam nesto sto ke gi potvrdi moite somnezi vo toa e i problemot razgovarav po neznam kolku pati no sekogas e ona istoto masko tvrdenje deka ne me vara ednostavno pomisliv deka najdobro ke bide preku spioniranje ..neznam sto da pravam :eek:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Колку години имаш многу ме интересира ?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.788
Поени од реакции
12.142
Ах бе со тој ваш разговор јебо вас разговор :D И демек ќе и кажи дека ја изневерува? (доколку ја изневерува)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Aко од архивата не му се избришани пораките, знај дека е глуп. Со еден потег ќе дознаеш две работи. :icon_lol:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Колку години имаш многу ме интересира ?
wtf e so prasanjevo be?
ja znam luge so na 35-40 se spiuniraat.
i kakvo veze ima toa so problemov na devojkava ili dojde na temava samo za da *********** nesto i da se naprais mn jak?
Bravo ajde mn si jak. Ti priznavame.

@Poly
, tip so krie nesto od tebe nema da ti dozvoli da mu se docepas do telefonot, ne go ostava na masa dur ste na kafe i postojano mu e na silent ili na vibrate. Da ne zborime sto otvaraat guest profile na telefonot samo za zenskite, dupli fb account na koj zenskite im se blocknati, na nivniot admin user na telefonot imaat passwordi staveno - sto sigurno ne gi znaes. Taka da, ova so instaliranje programi i izigravanje haker mi izgleda ko mnogu zamaranje so hakiranje.
Ja da bev na tvoe mesto - go gledam me dribla neso, ke mu recam apla: Ja imam sommnevanje deka ti mene me varas. Zatoa, daj telefonot. Da razgledam. So sliki imas, viber miber, so koj si se kucal na fb. Covek so nema sto da krie ke ti dozvoli. I ako e pameten nema da se vregja "zosto nemam doverba" i da mi glumi ludivo deka yoa e privatnost i kako ja ne smeam da cepkam i takov shit. Nisko e damu cepkam u tel na decko mi? Jas cepkam u telefoni na drugari, pa u na decko mi nema da cepkam. Sekoj pat ke mu go razgleduvam koga i da se vidime. Nema stoa da se krie. Sakas mojot mob? Izvolte - razgleduvaj. I ne ednas, na sekoe iskacanje ke mu go proveruvam. Pred nego. So ima u toa? Dur sme na kafe neka mu stoi na masa, a ne u dzeb. Da vidime koj se mu pisuva vo vremetraenje od 2-3 saati.
Ako ne saka - znaci krie nesto. Ako se prepotuva dur cepkam - pak krie nesto.
Ako mi pocne nekoj so muabetot privatnost mivatnost - nemojte da drnkate poso privatnost kaj mene ne postoi. A i site sto gi znam sto sakaat privatnost - site do eden se sumljivi tipovi. I ja koa sum barala "privatnost" nekogas, odma se znaelo deka nesto mutam i krijam. Ne znaes na sto si so takvite. Eden den vaka, drug den taka. Privatnost - na drugo mesto. Baska, na kakva privatnost aludirate koa ovdeka ne stanuva zbor za poznanici so se pozdravuvaat na ulica nego za decko i devojka - alo!
Najseriozno. Mnogu me iritiraat takvi raboti ko krienje telefoni, glumenje ludilo i neotvorenost vo edna vrska. Ili sme intimni u sekoj pogled od zivotot ili ke si najdam nekoj drug so ke bide iskren i otvoren. A nelegitimno e da mu raskines samo zaradi toa so ti e sumljiv. Baska sto moze i go sakas! Nekad koa sakas nekoj tesko ti e da prifatis deka te prael budala tro podolgo i da mu raskines.
Jas bev svedok na edna vrska kaj so deckovo bese apla sumljiv (i ne samo sumljiv nego ne znae ni samiot so kolku drugi bil dur bile u vrska so devojkata) i poso bese sumljiv, a ovaa go sakase, go zamarase na telefon 24/7. Postojano. Udav bese. Ke mu se javi posle iskacanje: - Stigna doma? -Da, stignav(nema veze). - E koga be tolku brzo? -Dobro be daj ajde ne zamaraj sea Angela. I taka so meseci i so meseci, duri i drugi i kazuvaa "Abe go vidov so druga ova praea ona praea" ovaa idese kaj nego i mu kazuva so i kazale i ovoj ja prai luda u oci "Neka ne zborat so lazat" i ke ja ubedi i ovaa ke mu veruva pak. Sve dodeka ne se uveri sama i i pukna film.
Ne znam sea dali si ti do tolku i dali decko ti e do tolku, ama ja da ti kazam pa ti vidi si.
Edno e koa ke mu raskines zasto ti bil samo sumljiv, a drugo e koga ke se uveris.

Т

Триптико

Гостин
@dzesika А трето кога ќе ти/ви го пукне носот од што многу ти/ви знае, а не е крив за ништо. Ако се сомневаш, прекинувај врска и со среќа кај следниот. Ќе шпионирале...хахаха. Ем ќотек ќе добиеш, ем до суд може да прошеташ ;)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
@dzesika

Ако идам со тебе или било која друга девојка и да треба да те шпиунирам пошо не знам дали шараш низ градов и ми ставаш рогови тури му пепел на врската.И не се понашај ко од Говрлево не јадам гомна туку најнормално ја прашав девојката зошто ако има 16 ќе го разбирам овој детски гест.И тие што имаат по 35-40 и се шпиунираат нека се утепаат.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Abe ja vi kazuvam kako e vo realnosta, pa sea vie kako sakate. Ostaj ti kako treba da bide.
Vo vasite krugovi na prijateli mozda taka e - prva karanica - raskini, nesto sumljiv e - raskini, ja izvaral - raskini, nemas doverba - raskini. Epa ja od so gi znam lugevo u realnost, niedna ne mu raakinala na deckoto samo zaso i bil sumljiv ili snemala doverba. Bas obratno, znam poise so ostanale zaedno iako znaat deka cat pat svrlja i slicni stvari.
Ti ako taka gleas na rabotite, demek detska rabota, turi mu pepel na 99% od brakovite, posto retko koj brak ostanuva veren, nekoj nekogo barem ednas ke izvara, bekoj na nekogo barem ednas ke mu se stori sumljiv. Za storuvanje sumljiv ne se raskinuva odma, treba prethodno da se proverat nekoi raboti...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.192
Поени од реакции
42.925
Abe ja vi kazuvam kako e vo realnosta, pa sea vie kako sakate. Ostaj ti kako treba da bide.
Vo vasite krugovi na prijateli mozda taka e - prva karanica - raskini, nesto sumljiv e - raskini, ja izvaral - raskini, nemas doverba - raskini. Epa ja od so gi znam lugevo u realnost, niedna ne mu raakinala na deckoto samo zaso i bil sumljiv ili snemala doverba. Bas obratno, znam poise so ostanale zaedno iako znaat deka cat pat svrlja i slicni stvari.
Ti ako taka gleas na rabotite, demek detska rabota, turi mu pepel na 99% od brakovite, posto retko koj brak ostanuva veren, nekoj nekogo barem ednas ke izvara, bekoj na nekogo barem ednas ke mu se stori sumljiv. Za storuvanje sumljiv ne se raskinuva odma, treba prethodno da se proverat nekoi raboti...
женските не шврљаат?

Kajgana Shop

На врв Bottom