Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Чисто ме интересира, зашто е машкото идиот во случајот ? Зашо му пукнал кондомот :)?

Пошо мене девојката ми личи на идиот во случајот со тоа "не знае" дали свршил во неа.
Таман работа оти му пукнал кондомот, мене ми е идиот зашто типот не знаел дали свршил во неа или не. Она може и да знае и да не знае, али он да не знае што направил ... :confused:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.192
Поени од реакции
42.925
Таман работа оти му пукнал кондомот, мене ми е идиот зашто типот не знаел дали свршил во неа или не. Она може и да знае и да не знае, али он да не знае што направил ... :confused:
работава е што ти не си никој и ништо да му наредуваш на некого да раскине, најмалце за ова

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Он сигурно знае, него поише е тоа дека типкава е истрипана до немајкаде и не е сигурна па испаѓа дека *не знаел* ....

Trust me, машкото секад знае ;)

Член од
19 јуни 2015
Мислења
2
Поени од реакции
1
Ve molam za pomos mnogu mi e itno..Sakam da gi sledam porakite telefonot fb na decko mi na programite kako sto se higster mobile,keylogger no ne mi e jasno kako odat tie raboti sto treba da napravam kako da instaliram,potrebno li e da instaliram na negoviot telefon?
Ve molam pomognete mi navistina mi e itno :cautious:

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Ve molam za pomos mnogu mi e itno..Sakam da gi sledam porakite telefonot fb na decko mi na programite kako sto se higster mobile,keylogger no ne mi e jasno kako odat tie raboti sto treba da napravam kako da instaliram,potrebno li e da instaliram na negoviot telefon?
Што е толку итно?

Џ

ЏинЏер

Гостин
Стави му лаксатив у кафето и додека е во тоалет провери му ги пораките. :D

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Џинџер ја претера.Ма да те разбирам чим овој го носиш на аватар.

Kajgana Shop

На врв Bottom