Џ
Џонтра Волта
Гостин
Taкви сме ние сељаците!Така така и после ќе се договарате со Стефо да ми праите сачекуши за „кајкур знам“ шпекулации. Ти ебам фацата провинцијалска.
Taкви сме ние сељаците!Така така и после ќе се договарате со Стефо да ми праите сачекуши за „кајкур знам“ шпекулации. Ти ебам фацата провинцијалска.
За Кондогбиа сабаљево имале интер состанок со монако за него ама цената која ја барале монако била превисока и затоа одлучиле да се свртат кон имбула...има и ваква верзија на шпекулацииКондомбија ( ) изгледа сме го договориле,проблем била само платата.
Миранда доаѓа за 15 милиони,Имбула исто така бил договорен според некои информации.
Не ми е јасно што ќе се дешава во средниот ред кога на крилата ептен нема играчи,ако планира Манчини да игра преку крила.
Салах се споменува повторно,не сакал да продолжи во Виола,а се правеле напори за Јовче да дојде на позајмница.
Кузмановиќ добил понуда од Болоња вредна 5 милиони,Бота во Пачука за 3 милиони, Нагасан си оди летово,не се сметало на него повеќе.
Таидер исто така си оди,понуда од 5 милиони од Сасуоло.
Ајде полека нека се исчисти ѓубрето што не треба и што зафаќа непотребно место.
farfan напиша:Imbula is very offensive minded , a good dribbler capable of making amazing runs and is very adept at swiftly transitioning from Mid to Attack .
weaknesses ? severe inconsistency , frequent cases of headless chicken syndrome , prone to losing the ball in deadly positions, has tendency to keep the ball for too long sometimes when better options are available .
Добар играч Честито со здравје да си го користите против нас со топка да не знај да се состави Дибала ко авион да лета покрај негоЗавршена работа за Миранада изгледа.
Морати истотака ќе искешира 20М евра за трансфери, можно е да дојде еден од Имбула или Кондогбиа...
Дибала може само нога у грб да добие од Гарија Медела.Добар играч Честито со здравје да си го користите против нас со топка да не знај да се состави Дибала ко авион да лета покрај него
Не фала.А можно е и двајцата.
Фала, да си дочекате вие некој полош.Добар играч Честито со здравје да си го користите против нас со топка да не знај да се состави Дибала ко авион да лета покрај него
Знам, го дупам Клипче само.Не фала.
Бидејќи тоа ќе значи Ковачиќ АУТ. Во една таква ситуација ќе треба минимум 45-55М евра за двајцата, пари кои Интер моментално ги нема во располагање, затоа мора прво да се продаде некој играч па да се троши.
Фала, да си дочекате вие некој полош.
а Муриљо ќе го шлака како на Нејмар што му залепи шамарчињаДибала може само нога у грб да добие од Гарија Медела.
Го потпишаа Кондогбија?Лапај си го и Кондогбија.
Манчини гази со телефонските повици. Кујзне како ги убедува.
Mу се јавил и на Филипе Луис од Челзи.
А и Аусилио кине со трансферите, Миранда
Štoper će biti posuđen na dvije godine (3 milijuna u dvije rate) sa pravom (ali u stvarnosti to je obveza otkupa) na 9,5 milijuna eura (plus bonus). [DOUBLEPOST=1434730061][/DOUBLEPOST]Деки Станковиќ нов тим менаџер.