Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
697
Поени од реакции
2.455
ПОЛА ГОДИНА ПРЕТХОДНО....

Уште да можеме да го продадеме Ранокија за солидна сума и да земеме некој стварно добар бек како Миранда на пример (сајнс фикшн зашо Јунајтед и Челзи се заинтересирани) и тимов ќе ни биде кока кола.
Матија Настасиќ дечко или Стефан Савиќ од Фиорентина. Миранда 30 години има.
А да, у 2010 со 21 годишните Лусио и Самчо освоивме ЛШ, хехе. Миранда имал 30 години, Настасиќ да сме го земеле. Глупав еден.
Вол, Миранда изгуби место у Атлетико од 20 годишен Гименез пичка ти матер.
СЕГА...

Нека пробаат со Миранда од Атлетико пошто Бенатија и дефинитивно останува во Баерн
:sramezliv: :sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
ПОЛА ГОДИНА ПРЕТХОДНО....

СЕГА...

:sramezliv: :sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv::sramezliv:
Браво. :bravobe:

Глуп, зимото се поврзувавме со Настасиќ кој е боље штопер од Миранда, Миранда ти е решение за 2 сезони, Настасиќ за 12.
Башка си стои тоа дека Миранда испадна од прва постава од Гименез па у втора полусезона си играше на нивото од претходно.

Тогаш се поврзувавме и со боље играчи од Миранда ама од тогаш сите штопери ни потонаа, башка и шпекулацииве што вртат низ нет освен Бенатија и Миранда другото све е за у курац.

Добро бе признавам, не јади гомна! :busi:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.878
Овие „речевантниве“ спортклуб се повикуваат на вечерњи лист а они на Газето а тие па немаат пишано. Ниту еден новинар близок до клубот нема пуштено ни муабет...
Брате џабе пробуваш да се извадиш, ќе го јадеш како и да е. Кажи му @Џонтра Волта, му идеме у Ѓорче и пепел го праиме.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Кондомбија ( :D ) изгледа сме го договориле,проблем била само платата.
Миранда доаѓа за 15 милиони,Имбула исто така бил договорен според некои информации.
Не ми е јасно што ќе се дешава во средниот ред кога на крилата ептен нема играчи,ако планира Манчини да игра преку крила.
Салах се споменува повторно,не сакал да продолжи во Виола,а се правеле напори за Јовче да дојде на позајмница.

Кузмановиќ добил понуда од Болоња вредна 5 милиони,Бота во Пачука за 3 милиони, Нагасан си оди летово,не се сметало на него повеќе.
Таидер исто така си оди,понуда од 5 милиони од Сасуоло.
Ајде полека нека се исчисти ѓубрето што не треба и што зафаќа непотребно место.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ливерпул па Балотели плус пари понудиле за Ковачиќ, сигурно на Манчини му се навлажниле гаќите, ама сме ги одбиле.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Која ти е бе оваа дејли феил грда шпекулација?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Така прочитав негде од кајкур знам. :D
Така така и после ќе се договарате со Стефо да ми праите сачекуши за „кајкур знам“ шпекулации. Ти ебам фацата провинцијалска.

Kajgana Shop

На врв Bottom