Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Шатори за кампирање за двајца? Не ми треба некој посебен квалитет, само колку да се преспие удобно во него. И што цена се ако знаете.

P6110016.jpg

101190d1203967808-fk-angel-eyes-birnen-gegen-led%60s-tauschen-a8a0_12.jpg

каде да ги најдам во македонија скопје за голф 4ка каде било битно во македонија??????? :(

Можеш во Авто лидер да видиш да не имаат

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

Шатори за кампирање за двајца? Не ми треба некој посебен квалитет, само колку да се преспие удобно во него. И што цена се ако знаете.

Мислам дека во Џамбо имаше пред некое време такви шаторчиња по 700-800 денари некаде.

Дали некој може да ми каже каде би можел да ја најдам антологијата „Големата авантура: францускиот надреализам“ од Влада Урошевиќ? Било да е издавачка куќа, книжарница, библиотека или дури и електронски формат, би бил многу благодарен.

Пред Влада или Собрание. :D

Шала на страна, Outdoor MK за поквалитетни.
http://outdoor.mk/index.php?route=product/category&path=158

Каде да купам ТЕКСАС МАШКИ КОМБИЛИЗОН (или КОМБИНЕЗОН како што некој знаат)?

Ми треба карикатура за човек што дава на вересија од пред 15тина години. На карикатурата имаше еден богат човек и еден сиромав. Фала однапред.

Експрес лонец (не делимано некој олдтајмер) и кожен ремен за куче.

Каде можам да најдам каиш платнен комбинација црвен и плав или црвен плав и бел;)

Југословенски сакаш, а? :)

Освен Битпазар на друго место тешко да најдеш. По продавници за облека и бутици мислам дека е невозможно да имаат такви работи.

Југословенски сакаш, а? :)

Освен Битпазар на друго место тешко да најдеш. По продавници за облека и бутици мислам дека е невозможно да имаат такви работи.
Хахаха
не бе не сум некој носталгичар...абе има спрингфилд ама 125 см!!! Можам и гаќи да си сошијам од него:P

Ми требаат нешто налик на вазни што можат да покријат свеќи мали за да не ги гаси ветер.
Коцкасти,правоаголни..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom