Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам компас?

Шо е Hydrogen Peroxide и Borax на нашки ?

Каде може да најдам евтино канцелариско столче? На пластичарската може ли да најдам?

Ултра виолетови неонки каде можам да најдам и колку пари се?

Каде може да најдам евтино канцелариско столче? На пластичарската може ли да најдам?

Немој ефтино, ќе го платиш дупло после. Ми земале моите некое од пластичарска, убав голем стол, со потпора за раце ау бау.. после недела дена се скришија потпорите прво, а потоа и тркалцата :D ужас.

За во Македонија прашував..
Провери на неколку клучни локации Бриколаж , Меркур или некаде кај што имат поголем избор на светилки макар што пак види си колку се на али зш има тренд во салони да стават таква роба по 3 пати поскапа цена.

Некој шо се занимава со youtube adsense?

онакви даски за на ѕид за играчки ставање, само не обично дрво него налепени со тоа како колаж не знам како се вика (како плакариве што го имаат) каде да барам и колку пари се отприлика? :) исто дали може да ми препорачате некој што изработува вакви за книги http://www.homesoo.com/wp-content/u...orating-ideas-teenage-room-ideas-1024x609.jpg пошто по салониве за мебел изгор им се цените.. фала :)

онакви даски за на ѕид за играчки ставање, само не обично дрво него налепени со тоа како колаж не знам како се вика (како плакариве што го имаат) каде да барам и колку пари се отприлика? :) исто дали може да ми препорачате некој што изработува вакви за книги http://www.homesoo.com/wp-content/u...orating-ideas-teenage-room-ideas-1024x609.jpg пошто по салониве за мебел изгор им се цените.. фала :)
Доколку имаш готов проект, можеш во Солопром да си одбереш материјал и боја, да им дадеш димензии по кои ке ти ги искројат и кантираат елементите и ти или твојот мајстор ке треба само да ги состави.

Електричен велосипед, нов или половен, (денес не најдов никаде,ни во Керамидница ни на Илинденска,ни Вучко).

Каде можам да најдам Ralph Lauren маици? Бутик,онлајн? Од официјалната немаат шипинг до МК

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom