Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.970
Поени од реакции
8.192
Ко че му се случат на Хендерсон: Олимијакос, Милан, Вест Хем на 25 години би можеле да почнеме да правиме споредби. До тогаш нека си остане работник како што си е на терен, а дека може да биде one man team малку потешко.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тоа ти кажува ептен. Кариера од 20 години и ти му спомнуваш три утакмици од кои една за освојување ЛШ, една за куп и една за пролаз на групи.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.970
Поени од реакции
8.192
Зато и реков би можеле да почнеме да правиме споредби и спомнав 25 години. И извини што спомнав толку небитни натпревари и не дадов податок колку вкупно км има до сега истрчано Хендерсон и колку голови има постигнато за освојување на некој трофеј.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Па, до некаде. Имаш 50 пати изиграно фудбал у живот и реално, не те бива, ни приближно али можеш да кажеш дека Хендерсон нема да го биде :D
Мене не ме бива? Не знам кога игравме заедно, дали ја следеше утакмицата, ама нема врска. А за Хендо можам да кажам дали ќе го биде или не, пошто 1000 пати се докажало дека сум добар теоретичар. :D

Искрено, повеќе верувам дека Џан може да дојде приближно до кариерата на Стиви (хипотетички гледано нормално, бидејќи во модерниов фудбал се е можно), пошто е многу посличен профил на играч до Џерард, него Хендо до Стиви.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Мене не ме бива? Не знам кога игравме заедно, дали ја следеше утакмицата, ама нема врска. А за Хендо можам да кажам дали ќе го биде или не, пошто 1000 пати се докажало дека сум добар теоретичар. :D

Искрено, повеќе верувам дека Џан може да дојде приближно до кариерата на Стиви (хипотетички гледано нормално, бидејќи во модерниов фудбал се е можно), пошто е многу посличен профил на играч до Џерард, него Хендо до Стиви.
Утакмицата во Прилеп или за некоја друга ќе се натегате?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Таа. Ти кога дриблаше само в десно. :D
На таа ти играше против него и не те биваше многу, особено со топка .... ни в десно не дриблаше. :D А јас така дриблам ради пивото :/

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
CHssHtdXAAA8Bef.jpg

Еве го целосниот распоред. Дај да го продискутираме малку. :) Секогаш кога излага распоредот, најпрво гледам против кого играме во пост новогодишниот период. Задоволен сум од тоа што во тој период немаме дерби. Исто, супер е што во Април и Мај, имаме само "еден" тежок натпревар против Спарс, и тоа на Енфилд. Единствено нешто што не ни се погоди е стартот на сезоната.

Член од
7 март 2007
Мислења
123
Поени од реакции
26
ako trgne sezonata so pobedi protiv stoke i bornemouth togas ocekuvam luda sezona...togas sum siguren deka nema da izgubime na emiarati i kaj pederite....

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250

Oнa штo е Исaк Њутн зa физикaтa, тoa е Тoми зa фудбaлскaтa теoријa :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ima fanovi shto gho gledale i od 99 navamu i ne samo 10tina utakmici...
Има фанови, не велам дека нема туку колку детално го прателе кога имал 20 и нешто години, тоа е муабетот :)[DOUBLEPOST=1434611674][/DOUBLEPOST]
Зато и реков би можеле да почнеме да правиме споредби и спомнав 25 години. И извини што спомнав толку небитни натпревари и не дадов податок колку вкупно км има до сега истрчано Хендерсон и колку голови има постигнато за освојување на некој трофеј.
Споредбите е во ред да се прават и јас не викам дека сигурно ќе го достигне нивото на Стиви зошто толку лесно да се достигнуваше (како што и напишав предходно едно 20 пати) Стиви немаше да биде Стиви, туку ќе биде Луис Гарсија, пример.[DOUBLEPOST=1434611744][/DOUBLEPOST]

Тоа што сакав да ти го пишам јас, ти го пишал Мацко, во врска со твоето „знаење“ да играш фудбал :)

Во врска со Стиви и „наследниците“, Хендерсон не можел али Џан со полусезона имал потенцијал. Тоа е тоа што го збирам...
Хендерсон капитен на клубот, етаблиран репрезентативец за Англија а Џан го шалтаат по позиции у клуб и игра за младинци у Немачка.

Или можда зошто и Стиви го шалташе Улие ко луд по позициите (ако ви текнува, нели), па затоа со Џан го споредуваш :D

Последно уредено:
Член од
7 март 2007
Мислења
123
Поени од реакции
26
Има фанови, не велам дека нема туку колку детално го прателе кога имал 20 и нешто години, тоа е муабетот :)[DOUBLEPOST=1434611674][/DOUBLEPOST]

Споредбите е во ред да се прават и јас не викам дека сигурно ќе го достигне нивото на Стиви зошто толку лесно да се достигнуваше (како што и напишав предходно едно 20 пати) Стиви немаше да биде Стиви, туку ќе биде Луис Гарсија, пример.[DOUBLEPOST=1434611744][/DOUBLEPOST]

Тоа што сакав да ти го пишам јас, ти го пишал Мацко, во врска со твоето „знаење“ да играш фудбал :)

Во врска со Стиви и „наследниците“, Хендерсон не можел али Џан со полусезона имал потенцијал. Тоа е тоа што го збирам...
Хендерсон капитен на клубот, етаблиран репрезентативец за Англија а Џан го шалтаат по позиции у клуб и игра за младинци у Немачка.

Или можда зошто и Стиви го шалташе Улие ко луд по позициите (ако ви текнува, нели), па затоа со Џан го споредуваш :D
peja te smetam vo postarite fanovi na lfc ne si od 2005 navamu :))... eve edno moe mislenje ...vo vreme na gerrard t.e pocetocite vo preden plan bese owen kako mladinec vo koj bea vpereni site pogledi...nesto slicno e sega na steling kutinjo ... no jas mislam deka emre can ke ispliva na povrsina i ke bide novata zvezda na anfield.... a za mene bas stivi bil toj igrac shto go ostavil onoj drzok vpecatok.. sekako ne e od negovi 19god ...no nekade 21 veke se navestuvase deka zvezdata e rodena :) so seta pocit do drugite legendi... kako Stivi nema da imame vo narednite 100god. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
peja te smetam vo postarite fanovi na lfc ne si od 2005 navamu :))... eve edno moe mislenje ...vo vreme na gerrard t.e pocetocite vo preden plan bese owen kako mladinec vo koj bea vpereni site pogledi...nesto slicno e sega na steling kutinjo ... no jas mislam deka emre can ke ispliva na povrsina i ke bide novata zvezda na anfield.... a za mene bas stivi bil toj igrac shto go ostavil onoj drzok vpecatok.. sekako ne e od negovi 19god ...no nekade 21 veke se navestuvase deka zvezdata e rodena :) so seta pocit do drugite legendi... kako Stivi nema da imame vo narednite 100god. :)
Не ни сакам да имаме нов Стиви, сакам како што после Кени е дојден Стиви, така после Стиви да дојде Џан, Хендерсон или некој друг :)

Јас се нервирам за муабетот со „никогаш нема да биде“ а реално Хендерсон има потенцијал за нешто повеќе од просек играч во среден ред во клуб ко Лестер Сити или Свонси.

Иначе, јасно ми е дека многу повеќе беше хајпнуван Овен и со правило. Од тоа што ми текнува, по тие пар утакмици што сум ги фаќал на Ливерпул, Овен беше страв и трепет во нападот а имаше само 20и нешто години и привлекуваше најмногу, плус година и нешто порано ако добро памтам има почнато со настапи за сениорите на ЛФЦ.

Има Џан потенцијал ама некако бездушно ми е за Џан со пола сезона во клубот да се каже „ќе биде Џерард“ а Хендерсон со 5, при што стана капитен, игра стандардно за Англија и добива пофалби за посветеност од сите во клубот и репрезентација, плус има и неверојатне напредок од сезона во сезона да се каже „нема никогаш да биде“.

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Јас не знам зошто волкава дискусија...Наследник на Џерард е Џо Ален и крај на прикразната.

Kajgana Shop

На врв Bottom