Мене не ме бива? Не знам кога игравме заедно, дали ја следеше утакмицата, ама нема врска. А за Хендо можам да кажам дали ќе го биде или не, пошто 1000 пати се докажало дека сум добар теоретичар.Па, до некаде. Имаш 50 пати изиграно фудбал у живот и реално, не те бива, ни приближно али можеш да кажеш дека Хендерсон нема да го биде![]()
Утакмицата во Прилеп или за некоја друга ќе се натегате?Мене не ме бива? Не знам кога игравме заедно, дали ја следеше утакмицата, ама нема врска. А за Хендо можам да кажам дали ќе го биде или не, пошто 1000 пати се докажало дека сум добар теоретичар.
Искрено, повеќе верувам дека Џан може да дојде приближно до кариерата на Стиви (хипотетички гледано нормално, бидејќи во модерниов фудбал се е можно), пошто е многу посличен профил на играч до Џерард, него Хендо до Стиви.
Таа. Ти кога дриблаше само в десно.Утакмицата во Прилеп или за некоја друга ќе се натегате?
На таа ти играше против него и не те биваше многу, особено со топка .... ни в десно не дриблаше.Таа. Ти кога дриблаше само в десно.![]()
ima fanovi shto gho gledale i od 99 navamu i ne samo 10tina utakmici...Страшно ме занима кој му гледал на Стиви повеќе од 10тина утакмици по сезона на 24 години?
Oнa штo е Исaк Њутн зa физикaтa, тoa е Тoми зa фудбaлскaтa теoријaМене не ме бива? Не знам кога игравме заедно, дали ја следеше утакмицата, ама нема врска. А за Хендо можам да кажам дали ќе го биде или не, пошто 1000 пати се докажало дека сум добар теоретичар.
Искрено, повеќе верувам дека Џан може да дојде приближно до кариерата на Стиви (хипотетички гледано нормално, бидејќи во модерниов фудбал се е можно), пошто е многу посличен профил на играч до Џерард, него Хендо до Стиви.
Има фанови, не велам дека нема туку колку детално го прателе кога имал 20 и нешто години, тоа е муабетотima fanovi shto gho gledale i od 99 navamu i ne samo 10tina utakmici...
Споредбите е во ред да се прават и јас не викам дека сигурно ќе го достигне нивото на Стиви зошто толку лесно да се достигнуваше (како што и напишав предходно едно 20 пати) Стиви немаше да биде Стиви, туку ќе биде Луис Гарсија, пример.[DOUBLEPOST=1434611744][/DOUBLEPOST]Зато и реков би можеле да почнеме да правиме споредби и спомнав 25 години. И извини што спомнав толку небитни натпревари и не дадов податок колку вкупно км има до сега истрчано Хендерсон и колку голови има постигнато за освојување на некој трофеј.
Тоа што сакав да ти го пишам јас, ти го пишал Мацко, во врска со твоето „знаење“ да играш фудбалМене не ме бива? Не знам кога игравме заедно, дали ја следеше утакмицата, ама нема врска. А за Хендо можам да кажам дали ќе го биде или не, пошто 1000 пати се докажало дека сум добар теоретичар.
peja te smetam vo postarite fanovi na lfc ne si od 2005 navamuИма фанови, не велам дека нема туку колку детално го прателе кога имал 20 и нешто години, тоа е муабетот[DOUBLEPOST=1434611674][/DOUBLEPOST]
Споредбите е во ред да се прават и јас не викам дека сигурно ќе го достигне нивото на Стиви зошто толку лесно да се достигнуваше (како што и напишав предходно едно 20 пати) Стиви немаше да биде Стиви, туку ќе биде Луис Гарсија, пример.[DOUBLEPOST=1434611744][/DOUBLEPOST]
Тоа што сакав да ти го пишам јас, ти го пишал Мацко, во врска со твоето „знаење“ да играш фудбал
Во врска со Стиви и „наследниците“, Хендерсон не можел али Џан со полусезона имал потенцијал. Тоа е тоа што го збирам...
Хендерсон капитен на клубот, етаблиран репрезентативец за Англија а Џан го шалтаат по позиции у клуб и игра за младинци у Немачка.
Или можда зошто и Стиви го шалташе Улие ко луд по позициите (ако ви текнува, нели), па затоа со Џан го споредуваш![]()
Не ни сакам да имаме нов Стиви, сакам како што после Кени е дојден Стиви, така после Стиви да дојде Џан, Хендерсон или некој другpeja te smetam vo postarite fanovi na lfc ne si od 2005 navamu)... eve edno moe mislenje ...vo vreme na gerrard t.e pocetocite vo preden plan bese owen kako mladinec vo koj bea vpereni site pogledi...nesto slicno e sega na steling kutinjo ... no jas mislam deka emre can ke ispliva na povrsina i ke bide novata zvezda na anfield.... a za mene bas stivi bil toj igrac shto go ostavil onoj drzok vpecatok.. sekako ne e od negovi 19god ...no nekade 21 veke se navestuvase deka zvezdata e rodena
so seta pocit do drugite legendi... kako Stivi nema da imame vo narednite 100god.
![]()