Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ајде бе излези на улица да се пресметаме ако толку си јак.

А да, у 2010 со 21 годишните Лусио и Самчо освоивме ЛШ, хехе. Миранда имал 30 години, Настасиќ да сме го земеле. Глупав еден.
Вол, Миранда изгуби место у Атлетико од 20 годишен Гименез пичка ти матер.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Ок, и јас сум израдуван не велам не! Очекувам играта да се подобри и конечно прогрес и за нас после толку време. Но мислам дека се претерува по малку, ама ок, можам и да ве разберам, после ваква криза секој во кој веруваме дека можи да направи нешто повеќе во тимов е пречекан како Меси.

Шакири е просек беее, исто како и Подолски! Ме нервирате што форсирате толку. Какви трансвери паднаа па немаше вакво форсирање.

Па глупацине од Интер Фанс Мкд. што ќе ти објават... Објавиле линк по име "Шакири, Њу Меси - Скилс" :facepalm:[DOUBLEPOST=1420736625][/DOUBLEPOST]
Па да си ги земеме Тери и Туре тогаш!Гледам слободни агенти се од летоска :P
А мислиш дека не се подобри од Ранокија?!!!!!!!!!!!!!!! :eek::cautious:

Последно уредено:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
Ок, и јас сум израдуван не велам не! Очекувам играта да се подобри и конечно прогрес и за нас после толку време. Но мислам дека се претерува помалце, ама ок, можам и да ве разберам, после ваква криза секој во кој веруваме дека можи да направи нешто повеќе во тимов е пречекан како Меси.

Шакири е просек беее, исто како и Подолски! Ме нервирате што форсирате толку. Какви трансвери паднаа па немаше вакво форсирање.

Па глупацине од Интер Фанс Мкд. што ќе ти објават... Објавиле линк по име "Шакири, Њу Меси - Скилс" :facepalm:[DOUBLEPOST=1420736625][/DOUBLEPOST]

Од Ранокија и Васовски би бил боље играч у моментов!Е сеа дали тоа му треба на Интер у моментов е веке нешто друго

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
697
Поени од реакции
2.455
Вол, Миранда изгуби место у Атлетико од 20 годишен Гименез пичка ти матер.
Ме заболе куроф. Миранда може на ушка да го качи Настасиќ и па боље од Савиќ да биде.
Со 2ца 20 годишни бекови (еден од овие и Хуан) ни Серија Б не се освојува. Мора еден постар искусен вук да имаш у одбрана.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Од Ранокија и Васовски би бил боље играч у моментов!Е сеа дали тоа му треба на Интер у моментов е веке нешто друго
Секако дека не му треба, потрошени се, но ако се фри рецимо оти да не, од клупа нека кинат по некоја минутка при крајот на мечот...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Како да ми го прочитаја мислењето раководството на Интер дека треба да се купуваат германци или играчки претежно од германската Бундес лига бидејќи се физички спремни до максимум ,ме радува тоа што конечно се прават трансфери надвор од Италија и се баталија Сампдорија и Џенова бидејќи ако беше старото раководство сигурно досега ќе ангажираа некој просек од гореспоменатите тимови...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
сега црниот Диара да се договори што побрзо и да се премине на крпење на одбраната

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ок, и јас сум израдуван не велам не! Очекувам играта да се подобри и конечно прогрес и за нас после толку време. Но мислам дека се претерува по малку, ама ок, можам и да ве разберам, после ваква криза секој во кој веруваме дека можи да направи нешто повеќе во тимов е пречекан како Меси.

Lavezi e klasa taka?

Член од
29 март 2013
Мислења
4.689
Поени од реакции
4.539
Znaci Mangala e klasa a Tevez prosecen?
Не зборував ништо за Мангала јас...
А Тевез е класа!
А Лавеци беше 30м. ко си беше класа. И ќе беше подобар доколку добиваше повеќе шанси и не се повредуваше.
И Лавеци е подобар од Шакири и Подолски во секој случај !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom