Џ
Џонтра Волта
Гостин
Не бе Гнукури е ѕвер, има да биде Јаја Туре коа ќе порасне.Moze da vi go pratime Loftus Roud na pozajmica da go kalite mesto Gnukuri be, zver ipol e![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Je :jeeee: :jeeee:](/styles/default/xenforo/emot/je.gif)
Последно уредено од модератор:
Не бе Гнукури е ѕвер, има да биде Јаја Туре коа ќе порасне.Moze da vi go pratime Loftus Roud na pozajmica da go kalite mesto Gnukuri be, zver ipol e![]()
Уште да можеме да го продадеме Ранокија за солидна сума и да земеме некој стварно добар бек како Миранда на пример (сајнс фикшн зашо Јунајтед и Челзи се заинтересирани) и тимов ќе ни биде кока кола.
Матија Настасиќ дечко или Стефан Савиќ од Фиорентина. Миранда 30 години има.
А да, у 2010 со 21 годишните Лусио и Самчо освоивме ЛШ, хехе. Миранда имал 30 години, Настасиќ да сме го земеле. Глупав еден.
СЕГА...Вол, Миранда изгуби место у Атлетико од 20 годишен Гименез пичка ти матер.
Нека пробаат со Миранда од Атлетико пошто Бенатија и дефинитивно останува во Баерн
Миранда![]()
Браво.ПОЛА ГОДИНА ПРЕТХОДНО....
СЕГА...
![]()
![]()
Овие „речевантниве“ спортклуб се повикуваат на вечерњи лист а они на Газето а тие па немаат пишано. Ниту еден новинар близок до клубот нема пуштено ни муабет...
Брате џабе пробуваш да се извадиш, ќе го јадеш како и да е. Кажи му @Џонтра Волта, му идеме у Ѓорче и пепел го праиме.Овие „речевантниве“ спортклуб се повикуваат на вечерњи лист а они на Газето а тие па немаат пишано. Ниту еден новинар близок до клубот нема пуштено ни муабет...
Ова ти се вика 'данк ин ју'р фејс'ПОЛА ГОДИНА ПРЕТХОДНО....
СЕГА...
![]()
![]()
Ти стаиле интернет у затворот а?Ова ти се вика 'данк ин ју'р фејс'![]()
Така прочитав негде од кајкур знам.Која ти е бе оваа дејли феил грда шпекулација?
Така така и после ќе се договарате со Стефо да ми праите сачекуши за „кајкур знам“ шпекулации. Ти ебам фацата провинцијалска.Така прочитав негде од кајкур знам.![]()